FY VILKEN DAG

.

.

.

IMG_4946-2
.
.

.

Sängläge är vad som gäller för denna bloggerska denna onsdag!

.

.

.

Bonsoir mes amis!

.

.

.

.

Seent inlägg idag mina bloggisar för usch och fy och blä vad jag har mått dåligt! Någon slags kombo av yrsel och migrän och kräksjuka och nej jag ska inte gå in närmare på det men helt utslagen har jag bara legat och vilat. Nu mår jag iaf bättre och kan dricka  Cola zero och mumsa surisar (surisar är bra medicin det med) och ligga här i lugn och ro och läsa lite här i sängen medans resten av familia antingen är ute och fixar med huset, skjuter pilbåge eller är på bio. Boken ni ser på picset ovan är en av gänget i en serie jag läser för tillfället (det finns 5 böcker totalt tror jag i samma thirllerserie av Buthler & Öhrlund) och som bara är så bra, spännande och läskiga. Böckerna handlar om den mycket snygga och rika psykopaten Christopher Silfverbielke som är framgångsrik, sexfixerad och även massmördare… (Får Mr Grey, en annan en stilig man med liknande status och som ni kanske läst om, att framstå som världens mjukaste vanligaste hålla-i-handen-kille..) Rekommenderas verkligen om ni precis som jag gillar att läsa om sådant haha;)

.

.

Nej nu måste jag fortsätta med nästa spännande kapitel här!

.

.

Ha det så härligt tills vi ses igen!

.

.

.

KRAM

.

.

.

.

5 kommentarer till “FY VILKEN DAG

  1. Har gått igenom hela serien och den är ruskigt bra och han är ruskigt vidrig.

    Ett bra boktips är Outlander. utspelar sig först på efterkrigsåren i London/Skottland och sedan transporteras hon bak 200 år när hon besöker Skottland. Den är superbra. Kanske inget karlarna vill se på först och främst hihi. Hela serien går på Viaplay.

    Krya på dej

  2. krya på dig!
    Jag har lyssnat på de ljudböckerna! Kan verkligen rekommendera dem, Stefan sauk läser och han gör det så bra! Riktigt creepy!

  3. Hoppas du mår bättre idag! Du har i alla fall ett fantastiskt fint sovrum att vila i!
    De böckerna är verkligen bra, han är så sjuk men ändå kan man inte låta bli att skratta åt honom ibland. Lyssnade på dem som ljudbok och Stefan Sauk var fantastisk som i ppläsare – rekommenderar dem varmt!
    Kram

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg