VILKEN LITEN CUTIE

.

.

.

IMG_5782-2
.
.

Men hur fin är den inte! Lilla sprillans färska nyheten från Skultuna Messinsbruk. En liten fabrik som ljushållare som kastar små läckra skuggor där i burspråket. Resten av ljusstakarna är också från Skultuna som är en liten by inte alls långt från där vi bor:)

.

.

.
IMG_5779

.
.

L o v e på denna:)

.

.

.

.

Tjingeling bloggisar!

.

.

.

..

Här kommer en hälsning från en bloggerska som sitter under filten här och fryser som bara den och halsen kliar och ögonen rinner och två av tre skatter är krassliga. Oh no, jag har verkligen vare sig lust eller tid till att köra sjukstuga nu – har lite uppdrag som ska genomföras i dagarna och inte minst roliga saker på gång i slutet av veckan som vi inte vill missa. Typiskt. Känns som att september och hösten och krassligheten bara slog till här hos oss helt plötsligt (det spöregnar verkligen utanför mitt fönster) Så det blir movietime och tända ljus och hämtmat från spanjoren nere på hörnet här ikväll och så en hel del koppar lenande Chai…

.

.

.

Önskar er alla sweeties en fin kväll i ”höstrusket”!

.

.

.

.

KRAM

.

.

.

.

.

Rekommenderade inlägg

12 kommentarer till “VILKEN LITEN CUTIE

        1. Ah, då förstår jag. Men ljusstaken heter faktiskt ”factory” och är inspirerad av gjuteriet i Skultuna. Fantastiskt söt är den oavsett.

  1. Ja verkligen love på den och den fina vita lyktan också! Krya på dej! Förkylning är ett säkert tecken på att hösten är här…

Comments are closed.