BEA HJÄRTA MADEMOISELLE OISEAU

.

.

.

IMG_6993-3
.
.

Bea ligger i sin säng och myser och kikar i en av hennes favoritböcker Mademoiselle Oiseau. Nej hon kan inte läsa än men är nyfiken på orden och försöker:)

.

.

.

.

.

Heeej vackra söndag!

.

.

.

.

Efter en sen brunch här hemma (scones, aprikosmarmelad, färskpressad apelsinjuice, ägg & bacon, mmm) så är det hög tid att kila upp och kika på Prins Nicolas dop som ju är idag! Gillar att se de där kungliga festligheterna och spana in alla vackra klänningar och eleganta håruppsättningar. Ska ni kika bloggisar?)

.

.

..

.

IMG_7003-2-2

.

.
.
IMG_7024-2
.
.

Titta det är samma på bilderna! Hittade en söt liten Mademoiselle Oiseautavla på Gallerix nere på stan så den var ju bara tvungen att komma upp i Beas sovalkov. Barnboken handlar om en dam som bor i en gammal lägenhet i Paris och en flicka som hamnar i hennes förtrollande värld. Det är ingen vanlig barnbok och ganska avancerad i sitt språk men Bea tokgillar den (och så är hon ju en liten frankofil och älskar att prata om när vi var i Paris och om mormor och morfars gård i Normandie fast det var ett tag sen vi var där senast:)

.

.

.

.IMG_7011-2.

.
IMG_7022-3

.
.

Älskade lillplutt! (Skriver också var saker kommer ifrån eftersom det ofta blir frågor om barnrummen: tapet Cole & Son, matta Carpetvista.se, garderob Oliver Furniture Sleepo.se, korg Åhlens, lakan HM och lampa ett gammalt fynd)

,

,

,

,

Hoppas ni har en fin start på dagen så ses vi snart igen!

.

.

.

.

KRAM

.

.

.

.

13 kommentarer till “BEA HJÄRTA MADEMOISELLE OISEAU

  1. Så lekkert!! Det teppet fra Carpet, er det hvitt? Ser det står off white på så mange av de

  2. Hej! Har ni sett att boken även finns som målarbok med svartvita illustrationer att färglägga!?

  3. Vad fint! Och så sött med glugg 🙂 Kram och ha en bra dag, jag är hemma sjuk och passar på att laga kokosglass. Kika gärna in 🙂

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg