I JULSTADEN

.

.

.

.
IMG_9896
.
.

IMG_9898

.
.
.
IMG_9942
.
.
IMG_9905
.
.

.
IMG_9931


.
.

.

IMG_9920

.

.

.

IMG_9909-2
.
.

.
IMG_9952


.
.

.
IMG_0011-2
.
.

.
IMG_9944-2
.

.

.
.IMG_9950


.
.

.
IMG_0025
.

.

.
IMG_0054
.
.

.
IMG_0058
.
.

.
IMG_0069
.
.

.
IMG_0135
.
.

.
IMG_0145
.
.

.

IMG_0049-2

.

.

.

IMG_0147-2

.
.
.

Pics från vår fredag!

.

.

.

.

Bonsoir vänner!

.

.

.

Åååh vad vi har det mysigt, nope det kunde inte vara bättre!:) Vi bor på ett helt magiskt vackert hotell häri Göteborg och som taget ur en saga (en fransk saga) och som heter Pigalle. Detta hotel är verkligen förtrollande! Från matsalen höst upp på vinden, rummet mot ån, baren, miljön och m a t e n. Allt är heelt perfekt.

.

.

Förutom att hänga här på vårt hotell så har vi promenerat runt vid avenyn och pussats och fikat och sen även shoppat massor med hemliga paket på NK som tomten ska får leverera nästa vecka.. Spännande:)

.

.

Nu ska jag hoppa in i duschen här för strax väntar kvällens bokade middag högre upp på Avenyn!

.

.

Önskar er alla en riktigt mysig fredagskväll!

.

.

.

KRAM

.

.

.

.

27 kommentarer till “I JULSTADEN

  1. Åååå det låter som ni har det tipp topp och har valt de bästa ställena när det gäller boende, mat o shopping. Tipsade dig i ett tidigare inlägg om de ställen ni valt 😊 Hoppas er härliga vistelse blir lika bra som den börjat 👌

  2. Ni ser verkligen så lyckliga ut ❤️ Och grattis till lilla bebisen!
    Jag bara måste veta vattnas får tag i din ursnygga pälsjacka!

    Ha det så trevligt i Gbg.

  3. Mysigt! Frågan är hur länge det dröjer till MVH åker på en myshelg till Gbg med sin man och bor på samma hotell? (Kul att hon även kopierat ert sovrum). Men kors i taket, huvudgaveln är inte i exakt samma mönster 😛 Väntar bara på att tavlorna över sängborden ska komma upp ;);)

    Ha en mysig helg bästa du!

      1. Hej. MVH antar jag är bloggen mittvitahus. Vem som härmar vem vet jag inte men kul ser det ut.

  4. Anna ,är inte du för gammal för dylika kommentarer?Snacka om vuxenmobbning tycker jag

  5. måste dessvärre säga tänker precis som anna.. slutat följa den bloggen för vill inte vara elak. HoP grym.
    Så vacker du är Petra.

  6. Man måste väl få inspireras av varandra och få inreda på samma sätt som någon annan, eller?
    Elaka kommentarer och påhopp är så onödiga, tänk er själva om MVH också läser detta och ser de sårande orden, jag skulle ta jätteilla vid mig.
    Tänka är en sak och skriva dem är så HELT ONÖDIGT!!!!
    Mycket roligare om alla kunde måna lite mer om varandra och säga snälla saker.
    Inte mår man bättre när man får slänga ur sig elaka saker utan tvärtom.
    Kram Monica

    1. Om det bara handlade om inredning, men det den bloggen håller på med är way beyond det tyvärr.
      Konstigt att någon kan försvara det..:/

      1. Hur vet du det?
        Känner du den människan, tydligen så följer du ju bloggen eftersom du vet så mycket?
        Vad jag kan ”se”/läsa så är det en helt vanlig människa som älskar sin familj och sitt hem. Hon skriver kärleksfullt om allt och verkar vara en snäll, varm och rar person!
        Hon lägger ut privata bilder på sina barn, sig själv och sitt hem och behöver inga fler påhopp!
        Var snälla mot varandra, det behöver vi mer än någonsin i dessa tider!
        Jag härmar också Petras inredningsstil och fler med mig bara för vi inspireras och tycker om det vi ser, inget fel med det!!!
        Kram Monica

        1. Men snälla du, det är ju inte inredningen det handlar om. Hon är säkert en jättesnäll människa, vad vet jag. Men hon kopierar ju en annan människas liv till stora delar på sin blogg. Spelar ingen roll vad det handlar om, om det så är kläder, väskor, sättet att skriva, speciella uttryck osv. Vissa inlägg kopierar hon ju till och med rakt av. Det är något som känns läskigt och konstigt med det. VARFÖR gör hon det??? Fattar inte…

          1. Exakt. Jag tycker nästan läskigt (och sjukt
            Pinsamt!) jag inspireras också av bloggare magasin vänner men små saker sen Har man sin egna stil. På gränsen till ”varumärkesintrång”
            Men Ingen kommer upp till Petra’s klass o smakfulla stil.

  7. Det är väl bra att någon försvarar elaka påhopp. Vi är många som blir inspirerande (läs härmar:) av bloggare. Inte bara ovan nämnd person. Varför ta upp det, liksom?
    Vågar jag skriva att Phillia borde inspirera till välgörenhet också, inte bara 10 påsar från NK? Nä, det vågar jag inte:)))

  8. För mig lite ”koka Kanin varning” men som sagt vara elak Är inte OK så följer bara HoP och Petra’s blogg topnotch!

  9. Hej Petra! Semester behöver vi ju alla, även om det så bara är att komma bort över en weekend. Jag undrar, eftersom, rätta mig om jag har fel, under alla år du bloggat inte en gång medvetet låtit bli att ta med dig kameran (jobbat) under dina ’semestrar’? Ta hand om dig med bebisen i magen och jag tror att dina följare klarar av att du tar lite ledigt emellanåt, bara du och dina kära, utan att jobba. Kram

  10. Många hotell bjuder ju in bloggare för att de ska göra reklam på sina sidor, inte konstigt att folk åker till samma hotell då. Jag och min man var på Pigalle för ett par månader sedan. Jag hade dessvärre lite för höga förväntningar, men det var kitschigt och kul i alla fall. Kram

  11. På tal om och kopiera så gör väl alla inredningstokiga det på insta 😊 alla hemmen ser ju exakt likadana ut . Jag inspireras jag med för många har verkligen en säker smak.
    Både Petra och Mia är ibland mina stora inspiriationer.
    Gillar dom båda jättemycket. Försök och skriv lite snällt istället . Annars skriv inte överhuvudtaget Ha en härlig Jul alla 🎅🏻🎁🎄

  12. Tycker att du verkar vara en go’ tjej och ni verkar ha en riktigt härlig familj. Men jag är så otroligt förvånad över hur man som en intelligent varelse 2015 kan vara en sådan fantastisk storkonsument av precis allt? Snälla, visa något som går i recycle-miljö-smart-framtid-är-längre-bort-än-nästa-utlandsresa-tänk där du står någon annanstans än först i kön med alla NK-påsar och snordyra skönhetsprodukter. Bli en bättre förebild till andra kvinnor, mammor, tjejer som känner inspirationen ”Jaa..det är så schysst att kunna köpa nytt nytt nytt. Gärna jämt!”. Tror det är viktigt att inte skapa en sådan norm, att inte ge våra barn behovet av det eviga köpandet, överkonsumtionen.
    Tänk på barn och miljö
    <3

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg