TODELOOOOO

.

.

.
.IMG_0840-15
.

.

Vad jag gillar vår hall/kontor/reception! Detta är alltså det man ser när man kommer hem till oss och tittar in mot vardagsrummet (Vi har först en mindre entré där man kan stå typ fyra personer och hejja på varandra: ungefär) Det blev faktiskt riktigt bra med de där vita speglarna på väggarna och så är de ju väldigt praktiska dessutom. Och tapeten från William Morris som ger ännu lite mer av den där klassiska känslan, mmm, och så moderna möbler till det (Måste bara få upp de där tavlorna på väggen till vänster också…)

.

.

.

Hallå bloggisar!

.

.

.

.

Här hos mig pågår just nu i denna stund lite packning då vi imorgon reser bort ett par dagar av nyåret! I vanliga fall tycker jag ju att det är såå segt att packa och att plocka ned ner just de kläder som man kan tänkas behöva och välja det som passar bäst för tillfället. Nu när jag är preggo är det ju plötsligt såå mycket enklare. Har man bara en handfull kläder som man överhuvudtaget kommer i (och som är sköna och inte kliar och sticker någonstans) så får man ta med dem och det är det jag gör nu:) Lite killpackningstänk liksom. Easy peasy. Nope gravidgarderoben kommer aldrig blir särskilt stor här, då tar jag ex hellre Henkes skjortor och av erfarenhet så vet jag att tiden trots allt går ganska så snabbt och postpreggo vill man ändå inte gå i gamla gravidmuddjeans man använt kostant i 5 månader! D å vill man ha nya och fräscha kläder (dock i några storlekar större än normalt:)

.

.

Ha nu en mysig kväll så tittar jag nog in till er ”på vägen” imorgon igen!

.

.

.

KRAM

.

.

..

 

21 kommentarer till “TODELOOOOO

 1. Hej!

  Jättefin blogg. Jag undrar var den ”vita bollen” till lampa på översta bilden är ifrån? Så snygg!

  Hälsn.

  Johanna

 2. Ni har det så himla mysigt! För länge sedan visade du entrén, med garderober och kapprum. Det skulle vara kul att se bilder därifrån igen:). Kram Lotta

 3. Riktigt drömmigt rum! Önskar att vår hallentré var större än den är. Märkligt det där med att man missar något trots att man ritar om hela planlösningen…. Men, men det är tur att jag har en riktig handyman.
  Kram

 4. Det är så fint så det är inte klokt, underbart kontor. Vill du ha ännu en snygg detalj där på skrivbordet hade ju en El Casco Stapler varit tjusig där, snyggaste häftapparaten ever, (finns på Artilleriet).

  Gott Nytt År!
  Kram

 5. Väldigt fint!
  En fråga, har sett likadan tapet fast i andra färger (grön/blå) och blev totalt förälskad i den. Hade du valt att ha er tapet i ert sovrum? Är lite trött på fondväggar och hade tänkt mig grått i hela vårt rum. Men så dök William Morris upp och jag kan inte släppa den. Tänker att den hade varit fin till vårt vita trägolv men ett helt sovrum eller halvt….?

  Gott nytt år 🙂

 6. Så fint ni har!

  Om ni reser norröver mot dalafjällen måste ni ta det lugnt för det är helt galet halt här uppe och myyyyycket trafik…

  Gott slut på året!

 7. Ja, hallen har du verkligen lyckats med. Jag undrar var du förvarar papper och pärmar och annat trist kontorsstök? (Till Johanna och S ovan: Lampan ser ut som en ’Glo-Ball’ från Flos och ljusstaken kommer från svenskttenn.se)

 8. Fint som alltid.
  Snälla berätta om dessa fina stora mattor du har, vart du köpt dem, storlek och färger.
  Önskar dig ett gott slut och ett ännu bättre 2016!!

 9. Hej

  Är mattan från RugVista och vad heter den i så fall? Är det färgen naturvit? Så tacksam om du ville svara på det. Nu har så fint hem!!

  M V H

  Michaela

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg