EN PERFEKT GREJ NÄR MAN BOR I VILLA

.

.

.IMG_2470

.

.

Välkommen hem till vårt hus på gatan i stan!

.

.

.

.

Tjingeling alla läsare!

.

.

.

.

Idag tänkte jag passa på att i samarbete med Mälarenergi tipsa om en fiffig sak om man som vi bor i en villa! Om vi bor i hus så är i säkert medvetna om att det kostar en del att värma upp det, all el man förbrukar och även vattnet man använder som en familj (jepp det blir en hel del) För att slippa få en smärre chock när det är dags att betala för vintermånaderna så har Mälarenergi en tjänst som kallas utjämnad betalning. Den innebär att man helt enkelt betalar ett fastbelopp varje månad året runt. Inte dumt alls.

.

.

.

,

IMG_2454-3

.

.

Utjämnad betalning baseras alltså på din månadskostnad på din beräknade årsanvändning. Skulle du öka eller minska din användning under året justeras månadsbeloppet kommande år! (Tjänsten kostar 10kr i månaden) Tryggt och praktiskt och man slipper överraskande dyra vinterräkningar.

.

.

IMG_2483-4.

.

.
.

Jag hatar verkligen att frysa och vill alltid ha en skön behaglig och lagom temperatur inne året runt (fast nu när jag är gravis så är jag iofs som en liten kamin i mig själv:)

.

.

.

Så är du villaägare och vill läsa mer om den här smarta tjänsten så kolla in här.

.

.

.

.

I samarbete med Mälarenergi

.

.

.

.

.

 

13 kommentarer till “EN PERFEKT GREJ NÄR MAN BOR I VILLA

  1. Kan tipsa om ett elbolag, BestEl som är litet och personligt. De har dessutom bara 100% ren el 🙂 tipselitips 🙂

  2. BestEl skulle jag inte ens rekommendera till min värsta fiende! Det enda detta företag är bra på det är att luras och krångla!!!
    Många kramar till dig Petra:)

  3. Smart!
    Men vi har Bergvärme, så det är inte mycket utöver vi behöver nyttja… I synnerhet inte en sån här mild vinter 🙂
    Kram Anna

  4. Hej
    Vi har ju samma smak du och jag…. Skall inreda ett bebis rum och det skall gå i grått, grönt och blått. Men kan inte bestämma mig om väggfärgen skall vara grå eller grön…. Har gråa väggar i många rum så känns lite roligare att ta en grön… dock svänger jag mellan en mer mintig ton ngt i stil med Alcro duggregn eller en grå/grön färg typ tant johannas gröna S3005-G20Y… Men älskar ju grått… 🙂 Har du ngt tips? Tänker mig ändå mer åt det smutsiga pastelliga hållet ….
    Ha en fin dag!

  5. Vi håller på att renovera vår vindsvåning, för att få ett inrett våningsplan att nyttja för sovrum och sällskapsrum. Har helt fastnad på det här med element.. Ser att ni har elementskydd, vilket vi också är ute efter. Däremot undrar jag hur ni har löst det med fönsterbrädan? Har ni något ventilationsgaller upptill för att få varmluft mot fönstren?
    Har googlat och googlat med inte hittat något som jag fastat för.

    Därför tänkte jag att du, som har så oklanderlig smak och stil, kanske har något tips? 🙂

  6. Hi hi den tjänsten hade vi på E.ON fd Sydkraft, för 15 år sedan 😉. En bra tjänst som inga många känner till.

  7. Hej! Jag undrar vart den underbara gråa mattan kommer ifrån? Jag är på matt-jakt och vet inte vart jag ska leta! Tack för hjälpen 🙂

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg