TIPS TILL PÅSKÄGGET

.

.

.

IMG_4498-3
.

.
.

Så – då var påskäggen ”i box” inför äggjakten imorgon! (Vi gömmer alltid påskäggen i trådgården på morgonen så får skatterna leta) Ovan ser ni Beas ägg (Trulle och Lolo har påskjakt nere i Puerto Banus vid Medelhavet i år:) Ett litet tips är att fylla äggen med annat än godis och absolut om äggen har lite större format. Har lärt mig efter ett antal påskar med barnen att de mår illa på allt godis till slut (och då får min barn ändå ganska så mycket fortfarande jag veeet) Hur som helst, lite bra påskäggssaker kan vara som det jag lagt i ovan nämligen tex:

,

,

Såpbubblor. Alla barn gillar väl såpbubblor. Såpbubblor och heliumballonger är ganska säkra kort:)

.

En Dvd. Även om det finns Netflix och Itunes osv så är det ju lite mysigt att få en riktig film (Bea får senaste Tsatsiki:)

.

Supersöta supermjuka gosedjurskaniner eller kycklingar. Ganska så oemotståndliga och alltid populära.

.

Ett mindre ägg (detta i plåt är från Maileg) med en liten surprise i surprisen. I det kan man lägg något småttigt som suddigummin eller vackra bokmärken eller kritor eller som jag har gjort till Beabus – två nya par med söta örhängen.

.

.

Kanske en liten påskgul leksaksbil, en fin bok, färgglada strumpor, gulligt hårband eller ett hopprep till utevårlekar är lite andra exempel an kan fylla ägget med!

.

.

.

IMG_4501.

.

.

.

Så nu fick lite ägginnehållsinspo om ni ska iväg och shoppa det sista inför morgondagens egghunt!

.

.

.

KRAM & GLAD PÅSK ALLA

.

.

.

.

Rekommenderade inlägg

6 kommentarer till “TIPS TILL PÅSKÄGGET

 1. Fina tips :))
  Här i småland kommer ju Tranan med ägg oxh det gjorde hon då inatt… Vilket innebar att det låg fjädrar som spår och sen en tråd att följa…
  I första låg det massor av babytomater (hon ääälskar tomater;-))
  Sen fanns det ett till… med favvogodis och en paket med en Bukowskihäst (hon älskar deras gosedjur :))
  Ha en riktigt fin påsk på Gotland!
  Kram Anna

 2. Hej Petra! Jag såg precis en reklam för en Boss parfym med Gerard Butler och det bara slog mig.. 🙂 Nu vet jag vem H liknar.. Ha en fin påsk & kram på dig!

 3. Superfina och smarta ägg. Mina vill ju bara ha godis så dom blir glada för det. Vi har börjat dra ner på godis förövrigt så ett stort ägg godis är uppskattat :’D

Comments are closed.