HEJ SOMMARTID!

.

.

,

IMG_4517-5.
.
.

Pics på gårdagens påskbord som serverades ute i västhuset här på gården! Vädret var verkligen det bästa man kunde önska sig och det var s å mysigt att sitta där under den blåa himlen och mumsa massa god mat och vara ”nästan utomhus”:)

.

.

.
IMG_4523


.
.

Sill och lax och pajer och Solöga och korvar, yum yum yum. (Yes det var väl bara tillhörande påskölen och snapsen som saknades moi! Men Påskmust funkar ju också:) Och alla vackra keramikfat på bordet är från Fide Fajans om någon undrar.

.

.

.IMG_4555-3

.

..

Och där är vi ju, havsblåmatchiga och allt a la Lexingtonstyle (på det enda skarpa kortet som ju verkligen blev så där med en liten Bea med för mycket stark vårsol i ögonen, mamsen och H i riktiga Gotlandsvästar och jag med förklädet på!)

.

.

.,

.

Bonjour Påskdagen!

.

.

.

.

Här fortsätter vi njuta påsken och har idag haft världens längsta sovmorgon (klockan är faktiskt halv ett och vi har pyjamasen på fortfarande!) Fast vi skyller på sommartiden och att klockan inte alls är så särskilt mycket egentligen (och ni vet det allra bästa knepet att veta varje gång om man ska ställa fram eller tillbaka klockan är att tänka på sommarutemöblerna! På våren ståller man ju f r a m dem och på hösten t i l l b a k a dem i förrådet. Enkelt va;)

.

.

Nu ska vi göra en liten påsldagsutflykt här på Norra ön till bla Skulpturfabriken, en av mina favvobutiker här på Gotland, men jag kikar in till er lite senare igen!

.

.

.

KRAM

.

.

.

.

4 kommentarer till “HEJ SOMMARTID!

  1. Tack för en inspirerande blogg, undrar vad det är för fabrikat på ert växthus och hur stort är det? Glad Påsk! /Jenny

  2. Så fin bild på er alla, och lilla Bea är inte så lite längre 😉💗
    Har du/ni de stora barnen varannan vecka? 👫

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg