MIN BUBBLA & DRÖMSKÖTBORDET

 

.
of

Untitled-1

 The One när det gäller barnbyrå/skötbord! (Oliver Furnitures hos Sleepo)

.

.

.

.

.

.
Hej Torsdag!

.

.

.

..

Åh sorry för att jag inte kikade in till er igår söta bloggisar! Men nu är jag här igen och idag håller jag på, som så ofta just nu, att fokusera t o t a l t på kommande bebis och bebbekläder och bebberum. Japp jag är helt och totalt uppslukad av Pinterestvärlden och av mobiler och filtar och sockersöta Nurseryrum i lite så där amerikansk lyxig stil ni vet, som liksom är ombonade men ändå ljusa och fräscha. Det är b a r a 26 dagar kvar nu till BF (tiden rusar!) och eftersom vi dragit ut på det mesta som ni vet så shoppas det en hel del just nu till vår Mini-i-magen (Och igår fick vi en liten suupersöt bebbesäng i present att ha i sovrummet den första tiden – lovar att fota och visa er sen när den är bäddad!)

.

.

En sak som vi behövde och som jag nämnde häromdagen var ju att jag sökte en fin barnbyrå med skötdel och ibland ser man ju inte ”skogen för alla träden”. Fick nämligen då ett braigt tips av en snäll bloggis om Oliver Furnitures underbara och klassiska skötbord ovan och detta hade jag ju heelt missat. Denna byrå är iofs kanske lite i dyraste laget (humhum) men kommer ju bli helt perfekt både som ett ställe att sköta bebbe på och sen som fin byrå att ha kläder i och kan användas länge. Love it. Så nu är denna beställd idag och det kommer bli såå fräscht och fint (och nu behöver jag bara hitta en lampa med ett mjukt sken att ha vid detta + en smart skötdyna + bebbeskötprodukter…)

.

.

.

Hoppas ni står ut med min nesting och min bebisbubbla ett tag till vänner, ni mammor vet ju ”hur man blir” så här på slutet:)

.

.

.

Ha nu en fin torsdag snäckor så ses vi lite senare!

.

.

.

KRAM

.

.

.

.

.

.

4 kommentarer till “MIN BUBBLA & DRÖMSKÖTBORDET

  1. Bubbla på du <3 Man får inspiration här inne ändå, bebisbubbla eller inte, eller kanske just därför…….Finns det egentligen nåt mer vackert,spännande ,lyckodrömmande,energivande(?) än en blivande mamma och hennes "nesting". Tror inte det 😉
    kram på dig och mini i magen 🙂
    Monica i Rom

  2. Vi hade också det där skötbordet förut. Och det är verkligen jättejättefint!! Vad man dock kanske inte ser innan man köper det är att den står ut jättemycket från väggen så det blir ett mellanrum mellan vägg och byrå, ett stort mellanrum som jag iaf tyckte såg jättekonstigt ut. Men jag hoppas verkligen ni blir nöjda och jag använde den som byrå sen istället.

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg