SYSKONKÄRLEK

.

.

.IMG_8004-2
.
.IMG_8001-8


.
.

IMG_8008-2
.

.
IMG_8026-2
.
.

Lolo och lillebror Moje idag<3

.

.

.

.

.

Tjingeling snäckor!

.

.

.

.

Här på världens bästa ö tuffar sommardagarna på i sakta mak och vi fyller dem med massa somrigt som en stund på stranden och grillmat och fikastunder i skuggan under parasollet och fiske nere i hamnen eller kanske en tur till bageriet! Det känns verkligen att man kommit in i ”Gotlandslunket” så här efter en vecka. Det är liksom manana med det mesta och dagens outfit består mest av mjuka byxor/shorts och linnen och/elelr kimonos. Allt som är sköönt och enkelt och bekvämt är bäst, ibland tassar vi runt i nattlinnena ända till efter lunch haha (Nästan så man åker iväg i nattlinnet till Ica i Lärbro för att handla mjölk:)) Så har det alltid varit och kommer ju alltid vara när man är på ön och här mitt ute i ingenstans och det är ju det som verkligen är s e m e s t e r!

,

,

Skatterna njuter nog också av att det mesta är lite hur som helst och att tiden går i snigelfart (och Bea har redan hittat en ny ”Gotlandskompis”) Det är glass var och varannan dag och gottgott när som och så har det också alltid varit hos oss. När jag var liten och vi var i sommarhuset mamma och pappa har nere i Burgsvik varje sommar (och som ligger på södra ön) så var det också likadant och det var så härligt. Att vissa regler man hade hemma bara försvann simsalabim och man kanske fick en hel påse godis på en tisdag! Sen så är de ju s å gulliga mot varandra, numera kanske jag ska skriva (ett tag kivades det ganska ”friskt” om man säger så;) och framförallt är alla tre så himla fina med bebislillebror! Det märks verkligen hur mycket han redan betyder för dem och hur mycket de älskar honom. Det pussas och gullas och alla vill hålla lille Maurits, hur mysigt som helst<3

.

.

Nu ska jag åka iväg till lilla på -landet-Ica här och handla middagsmaten! (och nej, jag åker inte i jamasen:)

.

.

Ha en supermysig lill-lördag girls!

.

.

.

KRAM

.

.

.

.

8 kommentarer till “SYSKONKÄRLEK

  1. Mys!
    Minns hur jag gosade med min lillasyster när hon var bebis. Då var jag bara 5år.
    Hur gamla är dina barn nu?

  2. Mysigt! Hoppas ni njuter ordentligt av gotlandssommaren! Vi åker om 1 vecka till vårt näste på öjn💜
    Kram till dig

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg