HEMMA MED NYTT SOMMARHÅR!

.

.

.

IMG_8552
.
.

Jag och mitt alldeles nyfixade hår!

.

.

.

.

.

Tingeling raringar!

.

.

.

.

OjojOJ! Vad himla rädd jag blev här denna tisdagseftermiddag. Världens oväder drog nämligen in över Småstaden (ja vi kom hem igår kväll men jag hann inte säga ”Hej” till er eftersom jag somnade som en stock i soffan) och jag har nog aldrig någonsin sett sådant häftigt regn i Sverige, det kom verkligen från tvären i full kraft, och skådat åskväder. Och helt plötsligt smäller det till något helt otroligt och helt ärligt – hela huset skakade till. Är helt säker på att åskan slog ner i vårt hus där och då och säkert i vår nya tjusiga och h ö g a skorsten i aluzink! Sprang runt svettig här i huset för att kolla om något hänt men det enda jag märkte som var knas var att vår router var helt off och kaputt. Usch vad jag har respekt för åska och blixtar, inte att leka med det där.

,

.

Hur som helst, i n n a n det blev århundradets oväder och när solen strålade så var jag alltså hos frissan och fick sommarhår. Blont Ombre sommarhår och extensions och det blev verkligen fräscht. Var och fixade mig hos Emelie på Harmoniq och hon är verkligen fantastisk på färg.

.

.

.

.

IMG_8674

.

.

Emelie la en mörkare färg i botten och så använde vi några mörkare slingor tejphår som jag hade sen tidigare och så dessa som jag beställt hem i färgen Ombre Dark Ash. Det här håret är visst nytt för Rapunzel och är bara sååå snyggt. Naturlig utväxt liksom och jag gillar verkligen att vara mörk i botten.

.

.

.

IMG_8543-3.

.

.

IMG_8550-4.

.
.

Tjockt, blank härligt hår och jag känner mig som ny!

.

.

(och för er som undrar hur mitt alldeles egna ”nyblivenmammahår” såg ut innan magin hos frisören idag så såg det ut som nedan..)

.

.

.

IMG_8534

..

.

Krispigt, inte sant:)

.

.

.

Nu är det visst uppehåll igen och jag ska passa på och cykla iväg och köpa lite godsaker till ikväll nere på stan. Ganska så skönt faktiskt att vara hemma igen och i ”civilisationen” (och det har hänt en hel del här i husse mesans vi har varit borta men mer om det i ett annat inlägg!:)

.

.

.

Ha nu en underbar kväll raringar!

.

.

.

KRAM

.

.

.

.

16 kommentarer till “HEMMA MED NYTT SOMMARHÅR!

  1. Superfint hår!

    Har en fråga , jag har googlat i oändligheten, du har en tavla vid ditt matsalsbord med en blond kvinna i solglasögon i en gul dress som läser en bok – VAR är den ifrån? Fotograf/namn på bilden? Väldigt tacksam för svar! Trevlig kväll till dig!

    1. Kan det vara från Gallerix, läst tidigare att konst brukar bl.a. inköpas därifrån. Testa fråga dem vettja! 🙂

        1. Någon vänlig själv som vet vad tavlan heter eller vad man söker på inne på Gallerix. Hittar inte. Så tacksam för svar!

  2. Mycket snyggt! Ja fy tusan för åska..fast lite mysigt är det om det bara mullrar lite⚡
    Kram till dig

  3. Hej Petra! Du vart jätte fin i håret som alltid! Jag har dock en fråga, jag undrar varför du nu kör på Rapunzel hår då jag vet att du använde hairtalk förut! Är det mycket bättre? Skulle gärna vilja veta skillnaden på de båda! Är så sugen på att göra det själv så därför skulle jag uppskatta ett svar!
    Med vänlig hälsning, A

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg