SOMMARDAGARNA HÅLLER MIG SYSSELSATT

.

.

.

8694
.
.

Jag och min två minsta utanför R.O.O.M i Täby! (Någon mer som minns när R.O.O.M låg på Kungsholmen en gång i tiden och var Sveriges absolut häftigaste och coolaste inredningsbutik??:)

.

.

.

.

Heeeeej vänner!

.

.

.

.

Åh vad dagarna går i ett nu! Det är mitt i sommarn men ändå känns det som vi hunnit med en hel sommar redan. Blir kanske så när man fått en liten bebbe, alla dagar flyter ihop och man är s å upptagen hela hela tiden fast det kanske inte händer så mycket egentligen:) Igår var vi iaf till Stockholm en sväng, som ni ser på picsen, för att kolla in lite nya grejer till vårt casa i samband med renoveringen (som också tar era hel del tid i anspråk för tillfället. S å mycket som ska bestämmas och beställas och fixas på en gång!!) Bla letade vi heltäckningsmatta men det är ju inte det lättaste, s u c k. Har kikat här i mattbutiker i Småstaden och hittade en riktigt mullig och riktigt snygg (vill ha en gråaktig mjuk i velour till hela vinden) men den kan inte komma förrän v 33 och jag vill bara inte vänta så himla länge på att det ska bli klart. Så vi tittade på mattor som finns i lager istället men så finns det ju plötsligt inga mattläggare eftersom det är semestertider… (Har ni kanske tips på mattor som går att få hem på någon vecka och eller mattläggare som jobbar så maila mig på houseofphilia@hotmail.com – då blir superglad!)

.

.

.

.

IMG_8690


.
.

.

Så var vi på Melanders Fisk och mumsade inkokt lax till lunch – d ö r så gott och fräscht.

.

.

.
8701

.
.

Jag och min Maurits som snart är 10 veckor nu och väger nästan 6 kg den lille plutten (Min älsklingskavaj denna sommar är stickad och kommer Lexington och finns på Country Dreams.se, jeans från Fornarina Modesto.se, tisha gammal från GANT och sneakers från Lacoste. Maurits har bebiskläder från Zara:)

.

.

.

Nu ska vi ha mysig soft hemmalördagskväll bara jag, H och bebis. Alla de tre andra sover på olika ställen så det blir filmtajm, vin och massa frukt och goda ostar – mums!

.

.

.

Ha det nu så finfint ikväll så ses vi snaaart igen! (Kanske kikar in lite senare med pics på vårt senaste tillskott när det gäller kategorin möbler och som jag nog inte visat..)

.

.

.

KRAM

.

.

.

.

4 kommentarer till “SOMMARDAGARNA HÅLLER MIG SYSSELSATT

  1. Mitt tips är att lägga in mattan själv! Vi gjorde det, fick instruktioner av Colorama (där vi köpte mattan) och det var inga konstigheter alls. Sitter som den ska och inga luftbubblor. Vi fick instruktioner o
    Att använda speciell dubbelhäftande mattejp. Rekommendationen var att tejpa längs med kanterna och sen som ett kryss. Nojiga som vi är så tog vi med lite extra tejp lite varstans 😉 Det absolut jobbigaste med allt var att frakta hem mattan då den var ENORM! Haha.

  2. Vi la med en matta själva(förvisso bara i ett litet rum) å den sitter fortfarande superbra flera år senare! 😀

  3. Fina barn du ha, inte bara dessa två minsta utan alla;)
    Har en fråga o blir glad om du kan svara; vill gärna beställa en Lexington kavaj som du ha men hur är det i storleken? Är 163 cm, 93/78/98. 😊 Kram Magdalena

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg