1000 FACES & MASSA KÄRLEK

.

.

.

.

Bonsoir söndagsbloggisar!

.

.

.

.IMG_8840-2

.

.

Maurits, lilla älskade tok! Jag är fortfarande nästan löjligt nyförälskad i den här lilla krabaten. 10 veckor snart och jollrar nu så sött hela tiden och bråkar på oss och garvar om vart annat. Till utseendet är han en riktig mix av både H och mig och vi är nog alla överens om att vår son nog har fått pappas näsa, mun och ansiktsform och mina ögon (och mammas bebiskropp – en rund och go:)

.

.

.
IMG_8842-2

IMG_8844-2

IMG_8845-2
.
.

Alltså hur ska man få något vettigt gjort på dagarna när man har fått lyckan och få en sån här som man bara vill hänga över i timmar och pussa på!?! Tänk att en bebis kan ha så många ansikten, det växlar liksom hela tiden.

.

.

.
IMG_8851-2


.
.

Nej det blir nog inte så mycket gjort om man tänker efter. Vårt lilla mirakel – så oväntad och oplanerad men sååå självklar nu. Hur kunde vi någonsin tro att det räckte med tre? Tycker faktiskt att det riktigt coolt att vara fyrbarnsmamma och är så glad att de är så många syskon. Känner mig lite som sån där italiensk klanmamma man kan se i maffiafilmer haha.

.

.

.IMG_8862-2

.

.

Moje har fortfarande lite magknip fram på kvällarna men annars mår han bra! Är mer och mer nyfiken och det märks att han har full koll på mamma och pappa nu och känner igen oss på röster och avstånd. Med de tidigare barnen så tänkte jag ofta under bebistiden att tänk sen, sen när de är lite större så blir det så himla mycket enklare och lättare (och roligare!) Ingen störd nattsömn och massa blöjbyten och ständiga avbrott i det man håller på med, Men med Maurits tänker inte jag alls så utan jag njuter verkligen av tiden just n u och h ä r. Njuter av små saker som hans bebisdoft och hur det fjuniga håret är lent som silke och hans lilla lilla varma kropp nära min eller fuktiga hand runt mitt finger<3

.

.

.

Nu blir det ett avsnitt Morden i Sandhamn här! Ha det så fint tills vi ses imorgon igen.

.

.

.

KRAM

.

.

.

.

11 kommentarer till “1000 FACES & MASSA KÄRLEK

 1. Vilket fint inlägg!
  Det är verkligen en stor lycka att ha många barn! Har ju själv fyra döttrar, ganska så tätt (födda 93-98) och de äldsta två är tvillingar. Det är så härligt att se alla samlade och lyssna på deras snack. Och numera har jag ju ett barnbarn med i familjen också, vilket är fantastiskt det med!
  Tycker du gör alldeles rätt i att njuta av Maurits och ta dagarna som de kommer! Han är så fin!
  /Maria

 2. Vilken bedårande söt lite kille ni har. Du gör helt rätt i att njuta av varenda minut med honom snart blir även han större. Tiden går ju så fort.

  Ha en bra dag.
  /Kamilla

 3. Vilket fint inlägg om liten, känner igen det där, att man längtade tills dom små blev större, nu är det dock helt tvärt om, man vill inte att liten ska bli stor någonsin, kanske för att det möjligen är sista barnet? Undermedvetet kanske man tar mer vara på tiden och njuter av allt det där, bebisfjun och små goa kinder! Här blev vi 5 för snart en vecka sedan <3

  http://www.livsglitter.se/2016/07/nu-ar-hon-har.html

 4. Han är så söt! En liten minimänniska 🙂
  Det var länge sen man såg bild på er hund, har ni den kvar?

 5. Åååå så söt han är!!! Tycker att han är en liten kopia av storasyster Bea ♥️

 6. Så otroligt söt! Visst är det häftigt, helt ”plötsligt” så har man en ny älskad liten familjemedlem. Mina blir ju snart 1 år och fy känns nästan jobbigt och sorgligt att det går så fort. Njut av tiden

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg