.
.
.
Sommarens snabba supergoda pasta!
.
.
.
.
.
Todelooo bloggisar!
.
.
.
.
Hoppas ni har det fint denna måndagskväll!
..
.
Här i Småstaden har vi en regnig måndagskväll och jag har roat mig med att måla. Ja igen, det tar aldrig slut haha, men fint blir det! Tänkte kika in till er ikväll och tipsa om en riktigt snabbt och bra pastarecept nämligen Spagetti Aglio et olio! Slängde själv ihop detta denna afton då jag inte hade varit och handlat och ingredienserna fanns hemma. Finns ju inte mycket som är lika mumsigt som en riktigt god pasta tycker jag så – voila..
.
.
.
.
.
Ingredienser:
..
500 g spaghetti
4 st vitlöksklyftor
1-2 st färsk röd chili
1 dl olivolja
4 msk finhackad persilja
ev. salt.
.
Gör så här:
.
.
Krossa vitlöksklyftorna en aning, men se till att hålla dem hela.
Värm upp oljan i en stor stekpanna. Fräs vitlök och chili varsamt i oljan utan att de tar färg, ca 10 minuter. Ta upp chilin och vitlöksklyftorna och kasta dem. Se upp för oljestänk!
Koka pastan enligt anvisningarna på förpackningen. Låt rinna av.
Lägg över pastan i stekpannan och strö över persilja. Blanda väl. Smaka av och salta om det behövs.
Servera spaghettin rykande het och n j u t!
.
.
.
KRAM
.
.
.
.
Ser riktigt gott ut! =)
Kramar
Åh, du har så fint hemma! Blir galen och inspirerad 😄
Ser himla gott ut!
Så gott. 🙂
Vad gott och enkelt!!!
Busenkelt ska det vara! Ser smaskens ut 🙂