EN SÅN DÄR FAVORITSTYLE SOM ALLTID FUNKAR

.

.

.

IMG_0005-3
.
.

En ”helgens”!

.

.

.

.

Hello!

.

.

.

.

Eftersom det varit lite dåligt med dagens här det senaste så tänkte jag bjuda på en idag! Ja inte riktigt dagens iofs då jag just nu har mjukisbyxor, tisha och lite fint bebiskräk på axeln som accessoar:) Har verkligen shoppat såå lite kläder i sommar, då jag som nybliven mamma inte riktigt kommit tillbaka i min vanliga storlek och det har känts halvsegt att köpa fina nya plagg som man kanske tycker är för stora om ett tag. Men nu inför hösten är jag så himla sugen på massa nytt och fint. Vill ha lite lösa sköna kläder som jag kan ha i den storlek jag brukar (nya jeans osv väntar jag med ett tag till:) Hittade nyligen så snygga plagg hos Jenny på Modesto som jag bara älskar..

.

.

.

.

.

.
IMG_9954


.
.

En armlös blus (den här från Twist and Tango) med så fina detaljer som knappar i ryggen och rosett i halsen. En sån här top funkar alltid – till skinnbyxorna, jeansen, snyggbrallan eller kanske pennkjolen. Ett säkert kort helt enkelt!

.

.

.
IMG_9939

.

.

Så ett par nya svarta lite lösa byxor som har detaljer som knytband i midjan med lite kortare ben (tips – från Object och de kostar inte mycket!) Svarta byxor är nog det bästa man kan ha i en garderob och verkligen är ett måste – till vardag eller fest. Har man som jag lite extra ” höfter, rumpa och lår” så är mörka snygga kostymbyxor aldrig fel. Love it.

.

.

.

.

Nu ska jag inventera skatternas garderober här ikväll inför skolstarten! Har en känsla av att de nog också behöver fyllas på ganska ordentligt. Och Bea vill ha en ny skolväska (hennes coola blingiga från Thailand har tyvärr gått sönder) men jag tycker det är svårt att hitta roliga sådana till barn. Kanske någon av er som har ett tips på en bra väska till en sjuåring? (inte för stor eller för liten eller för barnslig eller för tuff:)

,

,

,

,
Ha nu en finfin måndagskväll vänner!

.

.

.

KRAM

.

.

.

.

16 kommentarer till “EN SÅN DÄR FAVORITSTYLE SOM ALLTID FUNKAR

  1. Klassisk och hållbar skolväska i ett flertal färger att välja mellan, Fjällräven Kånken.

  2. Din blogg du har o bebben så söt. Vet du någon affär som har du vet lite smalare trikåbyxor
    O som inte är så dyra ha en fin augusti kramis.

  3. Fint! Jag undrar (för tips till mig själv) vad du gör med kläder som du inte längre vill ha? Säljer, skänker, slänger? Jag har galet mycket kläder som jag vill bli av med, men vet inte riktigt hur andra gör. :/ Allt för att kunna ”rättfärdiga” eventuella nya kläder som jag vill köpa.
    Ha en härlig dag! Kram M!

    1. Är det märkeskläder så skulle jag sälja dem vidare på Tradera. Är det kläder fr billigare märken så har dem tyvärr ingen andrahandsvärde.

  4. Om du är ute efter en fin ryggsäck till en cool liten tjej måste jag rekommendera gorjuss av Santoro London. Köpte en till min dotter som börjar 2:an imorgon och vi är båda supernöjda. Bra kvalitet och de har verkligen lyckats med att kunna göra både barn och föräldrar nöjda med dova färger och stilren design men ändå flickigt och sött. Tycker jag i alla fall ☺️
    Du kan kolla in dem här, finns massor av fina saker!
    https://www.santoro-london.com/shop/collections/gorjuss/

  5. Förstår precis vad du menar, har själv haft svårt att hitta en skolväska till min dotter. Hon ville inte ha ryggsäck och tyvärr är det nästan bara ryggsäckar som finns i butikerna. Hon önskade sig en axelväska och de är, precis som du skriver, antingen för gulliga eller tuffa. Vi gjorde så att vi köpte en svart axelväska på stadium och blingade den med coola nyckelringar. Dottern blev nöjd 🙂

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg