NU DRAAR VI TILL ÖN

.

.

.

img_1354
.
.

Japp nu är bilen packad och klar och vi är redo för att åka till Gotland! Vi ska ju bara vara borta över helgen men vår bil är ändå totalt sprängfull av saker när vi ska åka någonstans, spelar ingen roll om det är en månads semester eller ett par dagar haha:) Blir ju nämligen så när man har 4 knoddar + vagn och resesäng osv… Vi är oroligt nöjda mer vår nya Volvo (XC90) – den är verkligen grym och rymlig och dessutom jättesnygg tycker jag. Men eftersom vi använder 6 säten (och har vagnen) så måste vi ha takboxen på taket också och så ska det vara när man åker till Gotland – bilen ska tokfull av prylar och ungar och som väskor har man IKEA-kassar ”Det är sen gammalt”:)

.

.

.

img_1362-2

.

.

Tjejerna bak i bilen är lika laddade för lite ö-liv som jag är!

.

.

.

.

Ha nu en fin start på torsdagen så ses vi snaaart!

.

.

.

KRAM

.

.

.

.

10 kommentarer till “NU DRAAR VI TILL ÖN

  1. Det låter som att det är en sån bil vi behöver när vår fyra kommer den här månaden. Vi vill inte byta bil men samtidig är det ju bra om hela familjen får plats tillsammans 😉 Hoppas ni får en trevlig resa 🙂

  2. Åh, så himla mysigt! Önskar er en härlig Gotlandstripp. Passar på att fråga gällande färger då jag överväger att köpa din Greige färg till vår långsmala hall och en liten skrubb utan fönster som vi ska göra om till ett pyttelitet kontor. Det finns inget fönster vare sig i hallen eller ”skrubb/datarum”. Skulle den Greige färgen bli för mörk tro? Eller är det bättre att satsa på en riktigt vit färg både hall/kontor som ljusar upp och förstorar? Allt är gammalt vitt i dagsläget nämligen som ska fräschas upp.
    Tack på förhand.

  3. Haha, skrattar åt Ikea-påsarna!! Finns ju inget bättre att packa i 🙂 Min man håller inte med, då han oftast packar in i bilen. Well well, jag ska hänga på låset när samarbetet med Hay kommer ut, snygga Ikea bags, yeah!! Ha en härlig weekend trip!

  4. ha nu en riktigt fin semester! jag ska ägna helgen åt bloggjobb. har hur mycket catching up to do som helst. Men det är mest roliga grejor så det går ingen nöd på mig. Men en helg på gotland låter som en lisa för själen!

  5. Åh vad härligt att få en helg på Gotland, så här års! Tokgillar hösten!
    Fniss… Minns hur det var när vi skulle åka iväg till Dalarna med alla fyra barnen och en Berner Sennen! Som tur var så var ingen i behov av barnvagn, som tog plats :P. ”Tur i oturen” så fick ni ju en hel del extra plats när ni inte behövde ha hundburen i alla fall, men ju mer plats, ju mer grejer tar man ju med sig… 😉
    Ha en finfin helg!
    /Maria

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg