TONÅRSGARDEROBEN

annons8g1b6638

S å snygga skjutdörrar – design Hanna Werning

.

.

.

Todeloooo fjärde advent!

,

,

,

Idag har vi den stora städardagen här i vårt casa! A l l t ska blir rent och fint och silver putsas, golv skuras, överdrag tvättas och garderober rensas osv osv. Pjuuh. Snart är allt klart iaf och då blir det supermyskväll i vårt Ajaxdoftande hem med lussebullar, marsipangris och Paradisask framför en film! Bästa känslan att bara slappa när allt är i sån där perfekt ordning (händer ju inte för ofta:)

.

När jag höll på och fixade på Lolo´s vind så kom jag på att jag ju inte visat hur himla bra det blev med garderoben efter make-overn så jag sprang ner efter kameran och tog ett par pics så ni ska få se. Massa smart förvaring har vi numera på alla våningar och ordning i alla skåp och lådor..

.

.

.

8g1b6692-2

8g1b6721-3

Tonårsgarderoben med plats för en hel del! De måttbeställda skjutdörrarna kommer från ELFA och är en fräsch nyhet som heter Linear och som är helt utan ram – bara ett snyggt reliefmönster. Vi hade killar från ELFA här som fixade allt på plats och det blev verkligen jättejättebra..

..

8g1b6649

Jag valde det fina rutmönstret Mimic till Lolo´s dörrar

..

8g1b6667

Innanför dörrarna döljer det sig ordentligt med förvaring för skattens kläder. (Vi fick hjälp av ELFAS egna förvaringsexpert som löste hur allt skulle ordnas på bästa sätt)

..

8g1b6646-38g1b6680

8g1b6674-28g1b66918g1b66868g1b6696-2

Smarta snygga detaljer i allt från ELFA (Kolla bara de där locken med läder handtag som döljer smarta fack för alla smågrejer och accessoarer.)

 

8g1b6670-28g1b6634-2

All förvaring är i ett system som är fristående dvs det är inte monterat i själva väggen eftersom vi har snedtak. Det gör att det längst in bakom klädförvaringen finns ett smart utrymme för väskor, pjäxor och sovsäck och allt annat som man inte behöver så där superofta.

.

Yes man måste ju faktiskt älska ordning och reda:)

..

KRAM

.

 

I samarbete med ELFA..

.

 

.

Rekommenderade inlägg

10 thoughts on “TONÅRSGARDEROBEN

  1. Det ble veldig fint 😊 Vi har også valgt Elfa-garderobe i gangen og er veldig fornøyd. God kvalitet! Hilsen Siri

  2. Alltså det där var det snyggaste jag sett på länge. Vi har två garderober sk “katt-vindar” bredvid varandra och jag vill slå ut väggen dem emellan, till 16-åriga dotterns klädförvaring, den här lösningen skulle bli galet snygg! Tack för att du delar med dig och ger fantastisk inspo! Önskar dig en underbar jul! Kram

Comments are closed.