SASHIMILUNCH

Dagens lunch serverad!

.’

.

L y c k a när ens älskling kommer hem med favvolunchen när man är tokhungrig här hemma med bebis och kylskåpet är tråkigt tvärtomt! (Mathemskassarna levereras ikväll – halleluja:) Älskar maten från Sushi Yama – den är alltid såå fräsch och det är ju bland det viktigaste när man åter just rå fisk. Att sushistället känns rent och snyggt och allt är alldeles nyfixat. Tyvärr finns det ett stort minus med Sushi Yama och det är servicen… Ibland blir man ju nästan tokig på de som jobbar där! Vad sägs om att man inte kan komma en halvtimme innan stängning (som är 18.00) och beställa varm mat som Yakiniku- då har de stängt av maskinerna för att de ska stänga 30 min senare! En annan gång kom jag 20 min innan stängning för att köpa Sushi istället och då hade de slutat fixa sushi för den dagen… En tredje gång så var H på Yama lite före mig och skulle beställa (jag kom tio minuter senare med plånboken som låg i skötväskan) men det fick han minsann inte göra där i kassan om han inte kunde betala direkt. Han skulle istället r i n g a in och beställa maten (mobilen låg ju också kvar i skötväskan) Men ni hör ju. Men gott är det som sagt så vi fortsätter som ni ser att handla mat på denna något märkliga restaurang:)

.

.

.

Jag älskar japansk mat och äter gärna laxsashimi, iaf med tillbehören från Yama. Sååå mumsigt så (speciellt den där picklade bläckfisksalladen – den är faktiskt galet god!)

.

.

Dagens lunch alltså mina vänner!

.

.

Nu – hämta Bea i skolan!

.

.

KRAM

,

.

14 kommentarer till “SASHIMILUNCH

  1. Men gud så skönt att någon mer reagerat på servicen! Nu har jag bara köpt mat därifrån en gång och det var i julas (på Erikslund, kanske bara finns där). men på riktigt, hon som jobbade där i kassan såg ut som hon skulle skjuta oss alla där o då… så fruktansvärt sur. Skulle det inte vara gott så skulle det nog inte dröja länge innan de fick packa ner kniven i väskan o lägga ner 🙂

  2. Jag hade ju recenserat dom direkt på nån restaurangsajt, då kanske de får sig en tankeställare. En vän till mig klagade på ett misslyckat restaurangbesök här i stan och på nåt vis fick restaurangen tag på henne och kompenserade med ett gratis besök med valfritt menyval. Fast japsen verkar ju ha satt i system att vara ovänlig, man vet att folk kommer ändå. Så länge det varar…

  3. Hej du fina! Hur gamla är dina barn? Har alla barn samma pappa? Hur ser alla barn rum ut? Gör gärna ett inlägg med svar i! Jag inspireras sååååå av dig!

  4. Jag har precis börjat fastna för sushi men gillar deras vegetariska mest. Räkan funkar dock . Men man blir ju så sugen för sushi ser ju så himla gott ut.

    Ha det gott.

    Kramis

  5. Sushi Yama verkar vara en kedja. Men jag skulle definitivt klaga på bemötandet till chefen. De har ju en Facebook-sida. 😉

  6. Mmm gott o fräscht det såg ut:) vill börja med o tacka för en riktigt bra o härlig blogg! Älskar att gå in här o få en riktig feelgood-boost 😉 skönhetsjunkie som jag är, kan du inte ge oss en liten inblick i ditt badrumsskåp o sminkväska igen?:) o hittar inget arkiv på månader..?:) stor kram o ha en bra helg!

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg