PLANSTEK ÄR YUMMIE

.

Fredagsmiddagen serverad!

.

.

.

Todeloooo söndag!

.

.

Härlig solig söndag har vi här i vår Småstad idag! Här ska jag och Lolo strax iväg på bio med vännerna (Passenger lutar det åt att vi ska se – någon som sett denna? Är den bra!?) Kikar bara in en snabbis för att tipsa om middagen häromkvällen – alltså den blev såå god. Precis som planksteken på typ Villa Godthem (om inte bättre..:)

.

Enkelt var det också att laga och det du behöver är så klart plankor. Och de hittar du exempelvis på Claes Ohlsson (där köpte jag våra för 199 kr paret) Sen måste du smörja in plankorna med olivolja och typ bränna av dem i ugnen i 1-2 timmar. Annars gör du som du brukar när du steker kött/gör potatismos/kokar sparris/ gör bearnaisesås. Tomaten ska in först med plankan i 20 min i 200 grader (varmluftsugn) sen tar du ut plankorna och spritsar potatismos, lägger på kött och sparrisen (och jag hade även tärnad bacon strösslad över) och så in ugnen igen på 225 grill (varmluftsugn) i ca 12 min. Sen är det bara att hälla på bearnaisesås och servera! ALLA älskade detta här hemma (Ni som önskar ett mer ”riktigt” recept hittar det här)

.

.

See u later girls!

.

KRAM

.

.

13 kommentarer till “PLANSTEK ÄR YUMMIE

  1. Heii, jeg får ikke linken med oppskriften til å fungere. Er det feil hos meg? Så utrolig godt ut!

  2. Men så gott, det är ju evigheter sedan vi åt plankstek. Det måste jag ta och göra någon dag. Vi har ju plankorna. Tack för tips. Kram Annika

  3. Gula kudden i tonårsrummet
    Inköpsställe eller varumärke? tack för att du tar dig tid/

  4. Hej vi är två tjejer som bloggar om vår vardag, mode och massa annat skoj. Vi använder även vår blogg för att förmedla olika problem i samhället framför allt om feminism. Vi skulle bli otroligt glad om du läste. Kram fina du.

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg