HURRA FÖR ÅTTAÅRINGEN!

.

Hipp hipp Hurraaa – idag fyller vår Beaälskling år!

.

Tyvärr så är skatten hemma och sjuk idag på sin födelsedag – sån himla otur! Vaknade inatt med jätteont i ena örat och feber så det var bara att ha hemmadag men vi gör det mysigaste av den. Ovan har jag dukat fram litet tårta åt oss två efter lunchen i matsalen.

,

,

.

Prinsesstårta till en prinsessa kan ju aldrig bli fel (och lite Alvedon för febern som gör att man blir mycket piggare!)

.

Så jag fortsätter att ta hand sjuka barn här även denna dag! Försöker titta in till er lite senare igen – OM jag får en liten paus. Mojeplutten är fortfarande en liten snorig förkyld koalababy som helst vill hänga på mig non stop. Mysigast så tycker han (och jo det tycker jag med men min onda rygg börjar verkligen protestera nu:S)

.

.

Ses snaaart vänner!

.

KRAM

.

.

Rekommenderade inlägg

7 kommentarer till “HURRA FÖR ÅTTAÅRINGEN!

  1. Ååå vad mysigt, fast inte kul att vara sjuk på sin födelsedag =/ Ta hand om er och jag hoppas ni snart blir friska igen. Kram Mia

Comments are closed.