DAGENS SHOPPING

.

Dagens inköp nere på stan (Newport på Punkt) blev en…Cluster! Har aldrig riktigt varit sugen på just den lampan tidigare men idag kändes det så himla mörkt här hemma så jag slog till med lite ny belysning.

.

.

.

Valde den mindre varianten och det blev ju riktigt schysst med den där på sidobordet och med en liten päronlampa på 15 w i lyser Cluster lite så där lagom trevligt och mysigt. Perfekt extra belysning.

.

.

.

Annars är vi fortfarande i sjukkaratän. (Moje fick vara ute en pyttesväng idag för att luftas liite iaf) Så det får bli hemmamysfredag igen med fläskfilé i ugn med gorgonzolasås, sallad och ris till middag och gott rött att dricka till. Film och massage i soffan om jag har tur (Bästa leken är när Bea och jag leker spa och hon är spaägaren och pysslar om mig:)

.

.

.

(Och så det här som jag bara råkade hitta på Hemmakväll på vägen hem. Oooh my så gott det ska bli. ÄLSKAR smågodis:)

.

.

Ha nu en mysig fredagskväll alla!

.

KRAM

.

.

11 kommentarer till “DAGENS SHOPPING

  1. Hittar inte den fina vasen på Newports hemsida som du hade i köket och här på sidebordet. Vad är det för märke?
    Ha en trevlig helg!! Kram Ulrika

  2. Jag vill oxå gärna se lampan tänd. Gott med fläskfilé o godis till efterrätt. Ha en mysig fredagskväll.

  3. Jättecool lampa! Själv slog jag till på karaffen Paris med guldhantag!!
    Hoppas ni är på bättringsvägen💙
    Kramar

  4. Älskar lampan! Den står på min ”vill ha” lista. Får nog bli ett inköp snart tror jag. Kanske en liten ”klapp på axeln” present till mig själv, skratt.

    Trevlig helg!

  5. Vad hände med Atollo lampan du fick i julklapp? Är så nyfiken på den då jag precis beställt en sådan själv. Den är ju så fin 🙂
    Kram Ulrika

  6. Skulle vara intressant om du ville dela med dig av vad du har för väskor gällande weekendresor, letar efter matchande weekendbag axelväska, har för mig du har nåt snyggt, gärna bilder och ett litet reportage!?

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg