KONSTEN ATT SOMNA

.

I sköna sängen tillsammans med Nextory

.

.

Todelooo raringar!

.

.

Som kanske många av er minns så testade jag förra året en ljudsboksapp, som säkert en del av er också gjorde,  och nu har jag fått möjlighet att göra det igen fast en annan variant för att kolla vilken som passar mig bäst!

.

.

.

Provade att lyssna på ett sånt där skön soft meditationsspår vilket är något helt nytt för mig. Kan ha svårt att somna ibland då jag ju är en ganska kvällspigg person (och det är ju inte optimalt när man har en bebbe som ibland slår upp i sina blå redan vid 5-tiden..) Såå skönt att koppla av till SOMNA och Tomas Enhagers lugna sövande stämma, zzzzz (han är expert  på att få folk att komma till ro!) Rekommenderas!

.

.

.

Nu har ni också möjligheten att testa på Nextoryappen gratis! Ange bara koden HOUSEOFPHILIA när ni registrerar er här så får ni hela 4 veckors gratis att lyssna och läsa hur mycket ni vill. Nextory har tusentals titlar i sitt bibliotek och det är ingen bindningstid och jag tycker personligen att just ljudböcker verkligen är en perfekt mysig avkoppling. Ögonen får vila och man kan syssla med vad man vill var man vill samtidigt.

.

.

KRAM

.

.

 

Rekommenderade inlägg

4 thoughts on “KONSTEN ATT SOMNA

  1. Åh du ser så naturlig ut! Man kan verkligen känna igen sig, har samma lakan men 4 kuddar på varje sida tycker det ser mysigare ut 😊

Comments are closed.