EN TYPISK LÖRDAG

.

Lolo + glass!

.

.

Bonjour vänner!

.

Typisk lördagsförmiddag har vi haft idag dvs sovmorgon (Moje somnade om klockan 7.30 – det tackar vi ödmjukast för), långsam frulle med extra allt (är själv så inne på vår “thaifrukost” dvs massa färsk frukt typ melon och ananas och äggröra, mmm) sega skatter och l u g n t tempo. Bästa bästa.

.

Men nu är det fart på oss igen och nu väntar badhuset! Trogna läsare vet ju att jag avskyr offentliga badinrättningar OM det inte är ett kliniskt toppfräscht lyxspa vill säga (jag typ döör om jag behöver närma mig ofräscha slemmiga golvbrunnar, gamla uppblöta plåster, avramlade naglar och hår i hörnen..Mitt absolut värsta) Men jag ska inte bada själv, nejnejnej, det ska de andra “det-är-inte-så-noga-om-det finns-exkrementpartiklar-i-vattnet-familjemedlemmarna” få göra. Så kul för dem! (Och nej jag rengör inte brunnen här hemma heller, klarar inte ens av vårt egna “bös”:)

.

.

..

Älskar kristalllyktan från Skogsberg & Smart som jag fick i julas, den sprider ett helt magiskt vackert sken! Skulle kunna ha fler ha  fler S & S-lyktor här hemma (har en i silver också) de är bara såå himla fina.

.

.

.

(Så gillar jag stökiga fredagsbuketter som är lite så där som när man plockat den själv:)

..

..

.

Ha nu en toppenhärlig lördag alla bloggisar!

.

.

KRAM

.

.

Rekommenderade inlägg

10 thoughts on “EN TYPISK LÖRDAG

  1. Jag mår illa bara jag tänker på badhus. Bra beskrivning. Har svårt att bo på hotell också – alltid hittar man hårstrån hur dyrt det än är…

  2. Huhuuua ja, håller helt med om badhus. Blää milt uttryckt! Blir jag tvungen att gå på den typen av ställen har jag alltid med mig flipflops så jag slipper trampa i nått oönskat äckligt. Blää igen.

  3. Jag undrar var den fina fåtöljen kommer ifrån och vad är det för klädsel? Hälsningar Ulrika B

  4. Älskar den blå fåtöljen😍 Har försökt hitta nån liknande men inte lyckats. Får jag fråga varifrån den kommer, eller klädseln?
    Skulle bli jätteglad om du har möjlighet att svara!

Comments are closed.