HÄR ÄR MINA FAVORITER!

.

Jag i min favvostyle!

.

.

Godkväll lördagsbloggisar!

.

.

För någon vecka sedan visade jag upp lite nya kläder jag skaffat från Country Dreams och det var tydligen lite populärt och därför kom vi överens om, jag och butiken, att jag skulle välja några godingar från därifrån bara för att visa er och inspirera lite! (och ge rabatt!)

.

.

.

Fastnade direkt för lyxiga stickade Busneljackan i bombermodell, en nyhet för i vår. Alltså h u r snyggelisnygg får en jacka bli?? Älskar Busnel, yes så är det bara.

.

.

.

Så under den en vanlig men extra snygg tisha. Med guldknappar på axeln och allt. Också från Busnel. Runt halsen en tunn enkel sjal från Morris.

.

.

.

Byxor från J Lindeberg och skönt stretchigt material som ger snygga former och så mina egna nya sneakers från By Malene Birger.

.

.

.

Yes i sån här stil kan jag gärna gå omkring överallt och alltid i vår. Bekvämt, mjukt, vardagsenkelt men ändå välklätt och lite lyxigt!

.

.

Tillsammans med Country Dreams kan jag också igen ge er en speciell HoP-rabatt! Tom tisdag så har ni 20% på allt hos Country Dreams (på ordinarie pris) om ni anger koden HOUSE20 i kassan

.

.

Busneljackan hittar ni här

Busneltishan hittar ni här

Byxorna från J Lindeberg hittar ni här

Sjalen från Morris hittar ni här

Sneakers från By Malene Birger finns här

.

Hoppas jag kunde inspirera er lite nu!:)

.

.

KRAM

.

.

13 kommentarer till “HÄR ÄR MINA FAVORITER!

 1. Jaa, det gjorde du verkligen! Jag tyckte inte att det du visade i förra inlägget var så jättefint som jag skrev men detta var jättefint! Kram från Skåne

  1. Busnel är lite små i sina stickade plagg. Jag har strl 38 och är annars oftast en Small/36:a på överdelar (Är 169 cm)
   Kram

 2. Och hur kan jackan redan vara slut? Såg inlägget och tänkte beställa men det fanns ju ingen. 🙁

 3. Jag skulle oxå beställa lite, men det verkar vara slut. Kul med inspiration o rabattkod!!

 4. Wow! Vad snyggt! Hoppas på flera såna här inspirerande inlägg på out-fits 🙂
  Ha en fin dag!

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg