VI DRAR TILL FJÄLLEN

.

Skidvantar Peak Performance, nygammal favvorparfym Narciso, ständiga följeslagaren från Apple, ny underbar sjal By Malene Birger Modesto och ny lika underbar necessär By Malene Birger Modesto.

.

.

Hej Sportlovsvecka!

.

.

Nu är vi på väg mot Sälenfjällen genom ett väldans regnigt och slaskigt Dalarna! Hoppas vädret är bättre lite längre upp och på plats (Kanske någon som är på plats och som vet!?) Ska bli så mysigt att komma dit igen, har ju faktiskt jobbat i Sälen i hela tre vintrar ”back in the days”, så Sälen har alltid en speciell plats i mitt hjärta:) Kommer dock inte bli så mycket skidåkning för mig denna gång med en baby i bagaget, får mest bli promenader och pulkaåkning  gissar jag. Lovar att uppdatera er igen när vi är på plats!

.

.

Ha nu en fin måndag raringar

.

KRAM

.

.

10 kommentarer till “VI DRAR TILL FJÄLLEN

 1. Gud va härligt, ha det toppen!
  Vi kom nyss hem från en vecka på lilla kanarieholmen La Palma, otroligt vacker liten ö. Så himla gott med lite sol och värme, även om jag längtar efter fjällen lite med. Får bli nästa år..

  Kram Catta

 2. Ta det försiktigt, underkylt och många Vasaloppsåkare i farten.
  Men Välkommen till Dalarna 🙂

 3. Ha det så mysigt! Måste erkänna att jag är lite avundsjuk. Vi är på Gran Canaria och har varit här några månader så det blev inga skidor för vår del detta året.
  Kram

 4. Blev lite full med skratt. Man tänkte inte precis på skidsemester på fjällen när man såg din packning!!

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg