MYS MED MORMOR & FARMOR

 

.

Ovan: Maurits söta 1-årstårta! Enkel, prickig och pastellig och den var supergod (egentligen en vanlig prinsessstårta med lite annan look bara)

.

.

 

.

Och vilket kalas det blev för lille prinsen och han blev så bortskämd med paket och pussar och allas totala uppmärksamhet. Flankerad vid bordet av både snälla farmor och snälla mormor – kan det bli bättre??

.

.

 

.

Så sjung vi alla Ja må han leva, så klart, och svärmor var tjusig som vanligt!

.

.

 

.

Min mams och min minsting (älskar er så mycket<3) Mormor är världsbäst på små barnbarn och kan leka huur länge som helst (Jag är själv ganska värdelös på att leka! Mysa och gosa och hitta på saker som att baka eller så älskar jag men just massa lek, nej det är inte min sport. Lekparker är typ mitt värsta barn-hitta-på. Nej badhus är mitt värsta, sen kommer lekland och sen kommer lekparker:)

.

..

Nu ska jag åka och handla lite middagsmat (grillning ikväll – mums) men vi ses snart igen!

.

.

KRAM

.

.

.

 

12 kommentarer till “MYS MED MORMOR & FARMOR

  1. Hahaha! Jag har exakt samma rangordning….!! Men jag väljer gärna bort att baka också…

  2. Vilken goding!
    Haha ^^
    Ja, jag måste ju säga att här är en till som inte är den typiska ”lek” mamman, älskar att baka och dona med dom små, men det där med att sitta på golvet och leka är inte min grej!
    Trevlig torsdag, kramar Louise

  3. Både svärmor och mor är classy ladies men på olika sätt tänker jag!

  4. Söt liten kille och vackra damer. Håller med om badhus och lekparker.. hemska påhitt 😊

  5. SÅ skönt att höra om leken. Jag har dåligt samvete för att jag inte lekte mer, men det blir ju hetfel om man låtsas..

  6. Grattis fina gossen på födelsedagen.
    Kan vara jobbigt att hitta på lekar håller med. Men jag tycker allt föräldrar gör mycket med sina barn men kanske i annan form bara. Du gör ju massor med dina barn ,Man ser ju ofta hur de bakar,och ni åker på olika saker just för barnen del.

  7. Ljuvliga bilder. Grattis till lillkillen! Jag tycker att båda damerna är urtjusiga men nog måste jag säga att mormor har lixom lite mera mysfaktor 🙂 Jag har tre barn, fortfarande små, men inte heller jag kan leka. Jag tillbringar massor av tid med dem och vi är aktiva men leka-det får de göra själva. Och hos oss prioriterar vi fri lek framom parker och badhus:)

    1. Så ohärligt att värdera människor (som du väl inte träffat??) på det sättet!

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg