BRÖLLOPSDAG

.

Idag är det vår bröllopsdag vänner! Åh hela 7 år har vi varit gifta denna 8:e maj, känns verkligen inte som att det gått s å många år  utan mer som om vi gifte oss för kanske två år sedan? Men så är det att vara gift med H, tiden flyger fram och varje dag känns lika mysig och pirrig och härlig som den förra (sorry men jag är faktiskt så där fånigt kär i min man:) Vigselringen och även förlovningsringen har putsats upp dagen till ära, de blir ju liksom lite snusksmutsiga när man använder dem varje varje dag som jag gör (förlovningsringen är designad av H (älskar det) och är den som har prinsesslipad diamant)

.

 

.

Imorse var Bea såå gullig och smög ner tidigt och dukade fram frukost för att överraska oss. Lilla omtänksamma hjärteskrot<3 H och jag pussades och ojjades oss över tiden som går så fort (som ett riktigt gammalt par haha) och så fick jag en mycket fin sak i Tenn (Dock var det lite fel färg så den ska bytas. Åh vad jag tycker det är jobbigt när sånt händer! När man får något jättejättefint och kärleksfullt och så är det så där nästan-nästan perfekt. Säger ni till då att ni vill byta? Gaaah)

.

.

Och den 8:e maj ser det ut så här hos oss! Whata??? Iskallt och blåsigt och megasnöflingor som virvlar, brrr. Det var riktigt uselt väder när vi gifte oss också (dock inget snö) men det ska ju betyda att man får ett lyckligt äktenskap:)

.

.

Idag har jag bla lunchat med H nere på stan (Hattens råbiff som vanligt – mumsfillibubba) och varit på polishuset för att fixa pass åt mig och Moje och oh my goood vilken tid det tog. (Om ni också ska fixa pass så var beredd på låång väntetid, det är tydligen så på många polisexpeditioner) Men nu är det gjort vilket är jätteskönt och Moje blev ursöt på sitt pass och jag ser ganska kriminell ut..

.

.

Nu ska jag börja förbereda lite inför middagen här! Vi ska ha hemmadate och äta just den rätten vi åt på vår allra första middag (Kycklingfilé med gorgonzolasås och tagliatelle:)

.

.

Ha en mysig kväll alla!

.

.

KRAM

,

,

,

Rekommenderade inlägg

12 thoughts on “BRÖLLOPSDAG

 1. Åh stort grattis på er bröllopsdag! <3
  och nej jag skulle aldrig våga byta bort en present även om jag inte gillade den… kanske om det är ett klädesplagg i fel storlek eller liknande ^^
  kram
  Emma

 2. Stort grattis på bröllopsdagen!! Jag skulle oxå byta present ifall det blev lite fel färg😜😍

 3. Grattis! Nu inser man hur länge man läst din blogg 🙂
  Vår passexpedition har nästan endast bokningsbara tider – det är himla smidigt för man slipper vänta och sitta och gruva sig för att parkeringstiden går ut 🙂 kram

 4. Grattis på bröllopsdagen!
  Jag hade också bytat presenten, min man hade förstått att det hade varit viktigt för mig.. samt att han vill ju att jag ska gilla den för den är ju till mig 🙂

 5. Grattis på bröllopsdagen i efterskott<3
  Jag byter aldrig även om det blir fel (möjligen klädstorlek, men inte en prydnad/smycke). Har inte hjärta, men å andra sidan skulle den som gav presenten säkert inte ha något emot det… Har fått några saker som aldrig riktigt funnit sig här hemma, då jag inte gillat stilen t.ex., men har också fått "fel" saker någon gång, som jag efter en tid kommit att gilla skarpt, så fel kan bli rätt i slutänden:)
  Susanne

 6. Grattis på er dag 🙂
  Ja, jag skulle byta om det vart fel färg..man får gå till sig själv, jag hade velat att den personen var 100% nöjd med något jag givit bort och hade nog blivit ledsen om denne inte sagt ngt 🙂
  // Åsa

 7. Kan tipsa om Köpings passmottagning. Sällan kö och går smidigt att nå från E18!

 8. Stort grattis på bröllopsdagen. Jag byter saker som inte riktigt passar. Frågar lite försiktigt och det går alltid bra. Då blir jag jättenöjd och glad och det är ju det som är meningen när man ger bort en present. Så tänker iaf jag när jag ger bort något

 9. Stort GRATTIS på bröllopsdagen! Vilket härligt hem ni har! Nyfiken på vad du fick i present…..jag hade nog också bytt om färgen inte var rätt. En annan fråga som jag skulle vilja ställa är. Vad köpte ni för konfirmationspresenter till er grabb när han konfirmerades? Har själv en kille som ska konfirmeras snart och behöver tips…….

Comments are closed.