IDAG FYLLER JAG 45

.

.

Idag är det min dag! Yes jag är barnsligt förtjust i födelsedagar, både andras och min egen haha. Vaknade tiidigt och hörde hur hela la familia steg upp och tisslade och tasslade och kände hur det började dofta bröd från ugnen och kaffe, mmm. Hur mysigt som helst. Sen kom de, mina stora älskade familj, och sjöng så fint och hade tårta med både ros, flaggor och tomtebloss (och den var v i t påpekade Bea. Hon vet vad  mamma gillar:) Så blev jag bortskämd på sängen med kärlekslappar och massa pussar (och bebisdräggel) och kramar och fina presenter innan det var dags för lyxfödelsedagsfrukost en trappa ned (Och H hade tom gjort melonhjärtan. Hur gulligt som helst ju)

.

.

.

.

Fick en ny sommarväska av H. Smäller av så glad jag blev. Blir perfekt och rymmer lilla sminkväskan, lapen, iphonen och även mina söta presenter från skatterna (som gav mamma choklad, skrivbok, spännande bok och lip-plumber<3) Väskan är från klassiska Palmgrens.

.

.

Idag skiner solen och trots att det är rätt kyligt (typ freezing) så ska Moje och jag nu ge oss ut på en pw här!

.

.

Ha en riktigt fin 10 maj alla läsare!

.

.

KRAM

.

.

.

Rekommenderade inlägg

22 thoughts on “IDAG FYLLER JAG 45

 1. Ha en riktigt härlig födelsedag, njut i massor, vill även säga att din blogg är fantastisk!!

 2. GRATTIS Petra, din dag börjar ju strålande och det är bara början, njuuut och fånga den (apropå väskan har en likadan i vitt, best ever och då har jag många…… allt från Chanel YSL osv. än en gång super duper) kram från Luleå

 3. Grattis på födelsedagen Petra! Vilken fin start på dagen du fick, är säker på att hela dagen kommer gå i samma anda. Ha en jättemysig dag! Kram

 4. Stort grattis på din dag!!
  Själv fyller jag 40 nästa vecka och har galen åldersångest. Ytlig åldersångest, då jag tycker mitt ansikte börjat falla ihop. Du ser alltid så otroligt fräsch ut! Hur gör du? 🙂
  Kram Tessan

 5. Grattis på din dag Petra!
  Åh den klassiska väskan, har faktiskt kvar mammas gamla från typ -70 eller -80 talet i svart.
  Kram

 6. Gratulerer med dagen Petra, ønsker deg en flott dag med din herlige familie 🙂

 7. Grattis! Och tack för din underbara o härliga blogg! Du ger sååå mkt inspo. Stor kram!

 8. STORT GRATTIS SÖTA PETRA. Hoppas du haft en underbar dag.
  Tack för din fina blogg som ger mig väldigt mycket glädje.
  Kram från Monica

Comments are closed.