EKOLOGISK LINAS MATKASSE


 

Matkasse i mitt kök!

.

.

.

Bonjour!

.

.

I samarbete med Linas Matkasse har jag fått testa på deras sprillans nya ekologiska satsning; Linas Originalkasse 70% Eko. En vanlig matkasse med innehåll till 5 middagar med rena råvaror och där så mycket som 70% av innehållet är ekologiskt. Försöker alltid välja ekologiska alternativ när jag handlar mat för att det helt enkelt känns bättre och smakar godare. Det är väldigt sällan vi väljer halvfabrikat utan jag vill laga just ren mat från grunden där man vet var allt kommer ifrån.

..
Nu kan ni prova på nya Linas Originalkasse 70% Eko med det fantastiska prova-på-priset 599kr (Ord. 999kr) och få en gratis skärbräda från Scandinavian Design Factory (värde 245 kr) på köpet! (Kod TACKPHILIA) Första leverans är 28 maj.

.

.

..

.

Lyxigt för en fyrabarnsmamma att få hem livsmedel direkt till dörren och att prova en hel meny med nya spännande rätter utan att behöva tänka själv.

.

.

 

.

Innehållet i veckans eko-kassar – men visst ser det härligt fräscht ut! Nyttigt och färgrikt och jag fastnade direkt för burken med spännande Youghurtbollar med Mynta och bestämde mig för att laga lite vegetarisk pilaff där dessa ingick.

.

Missa inte heller Linas Matkasses andra superhärliga matkassar med upp till 50% rabatt på första leveransen och med en gratis välkomstgåva på köpet! Dessa erbjudanden gäller enbart nya kunder.

,

 


,

Så jag hackade och kokade och fräste och skivade och strösslade alla ingredienser (Älskar att fixa i köket)

..

.

.

..

.

Och gjorde en ekologisk, vegetarisk, riktigt god och snyggelisnygg middag! (Yoghurtbollarna blev en ny favvo kan jag berätta)

.

.

,

.

Ovan ser ni fina skärbrädan man får som gåva med erbjudandet från Linas Matkasse och vill ni läsa mer om ni beställer kan ni göra det här.

.

.

Är det så att du kanske redan har provat Linas Matkasse men vill testa igen nu? Kicka här för att få ett bra erbjudande!

.

.

Ha en fin dag!

.

.

KRAM

.

.

.

Rekommenderade inlägg

10 kommentarer till “EKOLOGISK LINAS MATKASSE

 1. Ditt kök är sååå fint! Konstig fråga kanske, men hur gör du när du fotar för att hela bilden ska vara i fokus? 😂 Får inte till det med min kamera!

  1. Du ska använda dig av en liten bländaröppning för att mer i bilden ska bli skarpt, stor bländare=kort skärpedjup, vilket bidrar till att bakgrunden blir suddig ex: f 1,8, liten bländare= ex 8 långt skärpedjup, mer i bilden blir skarpt. En liten bländare kräver dock mycket mer ljus, vilket bidrar till längre slutartider.
   Experimentera är mitt tips, eller besök t.ex. http://www.nevnarien.se / där finns väldigt mycket bra info för den som vill lära sig mer hur kameran/objektiv osv fungerar.

 2. Fantastiskt inspirerande. Vegetariskt som är så gott också! Miljövänligt dessutom.

 3. Önskar verkligen att detta fanns här för oss också som bor på vischan ^^ Har gjort en intresseanmälan men chansen är nog liten. Sååå trist!

  1. Hej! Åh nej, vad typiskt att vi inte levererar där ni bor ännu. Det beror förmodligen på att kundunderlaget är för litet för att vi ska kunna köra effektiva transporter med så liten miljöpåverkan som möjligt. Därför är det helt rätt att du har gjort en intresseanmälan! Varva även gärna vänner, familj och vänner i samma område för att öka chanserna till att få leverans i ert område. Jag råder dig också varmt att mejla oss på info@linasmatkasse.se så kan vi kika närmare med vår logistikavdelning hur läget ser ut just nu 🙂 Önskar dig en fortsatt härlig dag! /Sumenta

 4. Hej Petra!
  Den där pilaffen såg ju vansinnigt god ut, snälla vill du dela med dig av receptet? Älskar vegetarisk mat, mums!
  Jättefina bilder som alltid:)
  Kram

 5. Linas matkasse kan jag verkligen INTE rekommendera! Fy, vi fick blodig kyckling, maskätet äpple, mögliga tomater osv. Inget man själv hade köpt i en livsmedelsaffär direkt. Vi gav det tre chanser, dåliga råvaror varje gång. När vi kontaktade dem ang detta fick vi avdrag 1 kr, 2 kr osv för ett äpple, en tomat på NÄSTA kasse. Så fortsatte det. Inte värt pengarna alls om ni frågar mig.

Comments are closed.