HEJ DÅ HÄRLIGA SANDY BAY
.

Min kvällens från Valerie + Tomkskilklackar + Le Specs-solisar, Mojes kvällens från Livly + Bisgaardsandaler, Beas kvällens från Molo + Mohedaclogs

.

.

Bonsoir mes amis!

.

.

Åh ikväll har vi vår sista kväll här på Sunwing Sandy Bay! Vi har haft det så himla bra så det är faktiskt lite småjobbigt att lämna denna härliga resort. Allt har varit så enkelt här och då har vi ändå haft en pigg liten 1-åring med oss. Men jag gissar att vi kommer tillbaka, så känns det verkligen just nu här i kvällssolen på terassen, och då kansler till grannhotellet O.B.C. Det öppnar om ca 3 veckor och blir nog det bästa av två världar om jag fattat det rätt (tillgång till Sunwings alla aktiviteter och barnskoj och shower men ändå få det där lugna softa lyxiga man ändå gillar skarpt som förälder:)

.

.

Ha det nu så fint tills vi ses (hemma!) igen!

.

.

KRAM

,

,

,

Rekommenderade inlägg

6 thoughts on “HEJ DÅ HÄRLIGA SANDY BAY

 1. Men oj så många härliga inlägg jag missat, veckan har gått i rasande fart så jag har inte hunnit glutta på alla härliga semesterinlägg, men nu så!
  Herregud va glad man blir av färgerna i dina bilder, så sprudlande härliga! Ni ser ju ut att ha haft en riktigt go semester, gottigt. Superfina outfits och härliga bilder av omgivningarna, och så dina små gullegryn med såklart =D
  Hoppas vädret är finare på östkusten när ni kommer hem, än vad det är här på västkusten.. mulet och kallt har vi idag, brrr..
  Kram

 2. Ni verkar ha haft en super härlig vecka!! Tack för alla härliga o fina bilder som du har visat.

 3. Riktigt bra bilder! Superkamera eller skicklig fotograf?
  Eller kanske båda delarna😄

 4. Härliga bilder! Vi landande precis hemma i Göteborg efter en vecka på samma hotell och bara några få lägenheter bort från er. Kändes lite knepigt att se dig i ”verkligheten” efter att ha följt din blogg sedan Bea var bebis : )
  Kändes fånigt att gå fram och säga hej så jag skriver här istället ; )
  Galet fin i alla snygga outfits och du verkar verkligen vara en kärleksfull människa! Alla elaka påhopp du får på nätet är bara strunt!
  //Maria

 5. Hej!
  Är sugen på att åka till Sandy Bay. Familj på 4 med barn på 6 och 8 år.
  Ser ut som ni haft det super! Vad får man inte missa om man åker? Andra tips?
  Tack!

Comments are closed.