HÖGT TEMPO PÅ HOKKAIDO

 

,

Häromkvällen tog vi med oss våra vänner och alla barnen och åkte in till Ayia Napa och restaurangen Hokkaido som jag hade fått flera tips om. En japansk teppanyakirestaurangen på Cypern kan väl aldrig bli fel??

.

.

 

.

Och vilken kväll det blev! Herregud – vi var helt omtumlade när vi rasslade ut från Hokkaido efter middagen:) Nu pratar vi s h o w a la circus vs japan. Det flög ägg högt och lågt och snurrades och det hackades grönsaker i hundranittio och eldades samtidigt som kockarna skojade med barnen och hojtade högt! Kan ju säga att barnen älskade det och Moje satt helt förtrollad med öppen mun. Själv hade jag också öppen mum konstant eftersom det var SÅ mycket mat och den var SÅ god. (Glömde förstås bort att fota)

.

,

.

Och så här sälg jag alltså ut i gul klänning från Zara (nej jag är inte sponsrad av Zara – gjorde bara en sommar-garderob-beställning inför semestern) och skor från Twist & Tango, rottingväska Palmgrens.

.

.

Nu – ut i solen igen! Det är riktigt hett idag som bara den så det blir att varva med stunder i skuggan.

.

.

Mysig fredag till er alla!

.

.

KRAM

.

.

.

Rekommenderade inlägg

5 thoughts on “HÖGT TEMPO PÅ HOKKAIDO

  1. Kul att se att den finns kvar! Var där för 16 år sedan(15 år gammal) ihop med min bästa kompis för hennes bror jobbade ett par år som showartist på just sunwing Sandy Bay faktiskt! =) Så himla häftig restaurang!

Comments are closed.