HEMMA EN LITEN SVÄNG

.

Home s w e e t home!

.

.

.

Tingeling bloggisar!

.

,

.

Yes nu är vi hemma i Småstaden igen! Saknar redan Gotland, vi hade fantastiska dagar där, och det känns alltid så vemodigt att lämna vår älsklingsö. Köra av färjan i Nynäshamn och se alla lyllosar som står med sina bilar i färjekajen och bara väntar på att få åka på istället! Men. Vi är ju bara hem och vänder en enda dag för imorgon bär det minsann iväg ut på nya äventyr igen..

.

.

.

.

Var ju bara tvungen att sticka ut och nypa ett par ljuvliga kvistar från Paradisbusken och placera på vardagsrumsbordet. Trots att de åker ut imorgon igen:)

.

.

Imorgon startar vi nämligen vår lilla bilresa ner genom Europa! Oh my, har inte bilat sedan 80-talet tror jag haha. Då bilade vi jämnt i Europa och åkte Autobahn upp och ner och kors och tvärs eftersom mamma inte flög (hon har superduperflyfgobi)  Vad jag minns så kunde vi kivas en hel del där i baksätet jag och mina syskon och nu ska vi åka med 4 barn…Svärmor och svärfar följer dock också med och vi åker i två bilar så vi kan sprida ut de söta skatterna lite så det ska nog gå bra! Första stop blir iaf Göteborg och så lite färjetur imorgon kväll. Ska bli så mysigt så (och så klaart får ni hänga med oss!)

.

.

Nej nu måste jag fortsätta nere i tvättstugan här! Har en hel del att tvätta eftersom det var typ tvättförbud just nu på öjn (Faktiskt allvarlig vattenbrist så man får inte duscha länge eller vattna ute osv)

.

.

Ha en mysig kväll!

.

.

KRAM

.

.

.

14 kommentarer till “HEMMA EN LITEN SVÄNG

 1. Härligt med bilresa 🙂
  Måste fråga dig har du synestesi? Konstig fråga kanske men det är ofta kreativa personer som har det. Jag har det och älskar din inredning för allt är så harmoniskt i färgerna. Synestesi är när man t e x kopplar ihop siffror med en färg. Och även månader och veckodagar. Låter knäppt när man skriver det såhär.
  En liten fråga från mig, ha en trevlig resa 🙂

 2. Men gud va spännande med Europatripp i bil! Har inte läst om att ni hade såna planer, men va roligt! Ska bli kul att ”följa med” på resan.
  Längtar ihjäl mig efter semester nu, har två veckor kvar dit.. men det går fort.
  Lycka till med starten imorgon då 🙂
  Kram Catta

 3. Hej Petra,
  Jag måste fråga vad det är för kudde du har i fåtöljen? Jag tycker att den är SÅ fin. Trevlig resa!

 4. Oj vad spännande med er bilresa genom Europa, ska bli skoj att få följa den!! Ha det så bra o kör försiktigt.

 5. Kul med bilsemester, skulle passa en annan med, som också är flygrädd… välkommen tillbaka till öjn sen igen! 😉
  Kör försiktigt!
  /Gunilla

 6. Härligt med en trip igenom vårt vackra Europa! Vart ska ni? Bila till Kroatien är ju många som gör nu. Skulle själv vilja åka dit☺. Ha en toppen trip! Tack för en jättebra blogg, trevlig resa! Kram Maria.

 7. Hej fina!
  Åh, vad mysigt – vi bilar ner med barnen till Italien nästa helg och blir borta ett par veckor. Det ska bli SÅ SKÖNT!
  En fråga: lampan vid fåtöljen – varifrån kommer den? Så fin 🙂
  Kram och trevlig resa! <3

  1. Jag har en likadan så kan svara på det 😉 Det är artimedes tolomeo. Hälsningar Malin

 8. Hej semestergänget. Satt och njöt av fina bilder i vanlig ordning och bytte sida då jag inte varit inne på ett par dagar.
  Såg att det finns över 800 sidor totalt och måste bara kolla de första sidorna. Wow, vilken skillnad det är på dessa åtta år. Inte minst på bildfronten, det är ju mycket större bilder och bättre kamera, men roligt att kolla. T ex nyfödd Bea!
  Ha en fin resa! Käthe

 9. Vi bilade till Kroatien förra året. Det var vår bästa semester! Så spännande och vi upplevde massor. Vill absolut bila igen och ser fram emot inspiration från Frankrike! Kör försiktigt. Kram Lotta

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg