UTE OCH KRYSSAR LITE

.

Igår kväll åkte vi ombord på färjan i Göteborg som skulle ta oss ner till Tyskland! Stena Line Germanica hette fartyget och här ser ni Moje i action uppe på soldäck.

.

.

 

.

Liten fick byta om till sailoroutfit till middagen, är man ute på havet så är man (Kläderna är från Newbie)

.

.

.

Det var faktiskt riktigt varmt och skönt där uppe på Sun deck bar med liveunderhållning och solen kikade fram också när vi kryssade fram bland kobbar och skär! På mig hade jag en ny By Malene Birgerklänning Modesto och gamla pumps från samma märke (och bakom mig syns de hytter som hade egen uteplats uppe på soldäck – hur mysigt som helst (vi bodde dock i vanlig familjehytt men de var också fräscha och hade jättesköna sängar, zzzz)

..

.

.

Lilla lillebror och STORA storebror<3

.

.

 
 

.

Efter middag på väg ner för lite shopping!

.

.

.

Blev inte så jättemycket handlat i tax-freen för min del bara lite favoritchoklad (älskar marsipanbröd och Geishachoklad) och så en ny Chanelparfym Allure. Denna har jag varit sugen på några veckor men eftersom det inte längre går att köpa Chanel i vanliga parfymerier så har jag fått vänta men nu så doftar jag mumsfillibabba (och mumsar choklad här som aldrig förr i baksätet på väg på Autobahn. Oooh my vad långt r å k i g t det är med Autobahn! Hade nästan förträngt det haha. Men nu har vi iaf inte så långt kvar till Holland och slottet vi ska bo över på i natt. Och Moje är SÅ duktig, gullungen:)

.

.

Önskar en en fin kväll så ses vi snaart igen!

.

.

KRAM

.

.

.

8 kommentarer till “UTE OCH KRYSSAR LITE

  1. Vadå? Att man inte kan köpa Chanel i vanliga parfymerier längre…? Jag som är storkonsument av allt som finns inom Chanel Mademoiselle! Ser fram emot att få följa er i Frankrike. Kram 😘

  2. Alltid så fresh du! 😉 Hvilket merke/farge er det på din leppestift? Fin farge.

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg