LE SOLEIL & NEXTORY


 

..

Har alltid biblioteket med mig!

.

.

Tjingeling mes amis!

.

.

Här i France har jag så klart Nextory med eller den appen följer ju automatiskt med i IPhone. var jag än befinner mig och det är helt suveränt för en bokälskare som jag.  Hinner dock inte läsa så himla mycket för tillfället med en liten busig ettåring och då är det bara så b r a med ljudböcker. Ögonen på lilla prinsen och boken i öronen:)

.

.

 

.

Finns massor med spännande, roliga och intressanta  titlar att välja bland hos Nextory och just nu lyssnar jag på Hanna och Amandas roman Flykten som är no 2 i trilogin Två systrar som handlar om just systerskap och familjerelationer. Nästa bok blir nog en krimroman, älskar spänning (Tipsa gärna om någon bra som jag ska välja!)

.

 
 

.

Så här ligger jag i Normandie i solen och sommaren och lyssnar och njuter bigarråer! Så mysigt!

.

.

Vill ni kanske också prova på ljudboksappen Nextory? Just nu kan ni nämligen få göra det det gratis i hela 30 dagar! Ange bara koden HOUSEOFPHILIA i kassan hos Nextory så är det klart. Bra va? (OBS! Erbjudandet gäller bara nya medlemmar och man kan säga upp Nextory när som helst)

.

.

KRAM

.

.

.

Rekommenderade inlägg

15 thoughts on “LE SOLEIL & NEXTORY

  1. Mitt tips är kriminalromanerna av Mikael Hjort och Hans Rosenfeldt, om du inte redan läst dem. Finns 5 böcker i serien som börjar med “Det fördolda”. Även Lars Kepler skriver spännande böcker.

    1. … och Jo Nesbøs två senaste “Polis” och “Törst” lyssnade jag nyligen på, jättespännande! Gillar också spännande krimromaner 😉

  2. Du MÅSTE lyssna på Nu ser du mig av S.J Bolton, så himla spännande. När jag läste den så längtade jag hem för att få läsa mer och det är ju ungefär så bra betyg som en bok kan få!

      1. Jag vet inte om den finns som film, hittar inget när jag googlar. Läs boken för sjutton!!

  3. Alla Ninni Schulmans böcker! Läs de helst i ordning, Flickan med snö i håret är den första 😀

Comments are closed.