UNDERBARA DAGAR

 

Helloooo vänner!

.

.

Här är jag!! Tog visst lite bloggsommarlov i helgen men det  var så att våra vänner kom ner till oss här i Normandie och det blev fullt upp:) De ska en vecka här på gården och det är bara s å mysigt. Vi ska äta massa god mat och dricka härliga viner och jag ska visa allt det underbara med denna del av France. Har ni inte varit i Normandie och ska till Frankrike – åk för allt i världen hit!

.

.

 

.

Pics från igår kväll – Lolo är överlycklig att hennes superbästis äntligen är här.

.

.


 

 

 

.

Det var en sån där perfekt varm solig sommarkväll (säkert närmare 30 grader) och barnen spelade spel och fotboll (och körde moppe:) Vi njöt klassisk Steak Frites med tomatsallad som är en rätt serveras på nästan alla brasserier och som helt enkelt är biff med pommes och bearnaisesås. Mumsfilibubba.

.

.

 

.

Bästa<3

.

.

.

Nu ska vi åka ner till plagen här och motionera lite! Springa längs strandpromenaden i Deauville och sen blir det storhandling på Carrefour (mataffären) innan vi åker hem och fräschar till oss.

.

.

Önskar er en fin måndag så lovar jag att kika in snaaart igen!

.

.

KRAM

.

.

.

Rekommenderade inlägg

4 thoughts on “UNDERBARA DAGAR

  1. Låter mysigt med besök😀Vi får hit min mans släktingar så jag har precis bakat en rabarberpaj som vi ska njuta av till kaffet. I kväll blir det grillmiddag. Tyvärr har vi inte lika varmt och sköntsom ni har det blåser galenpanna här så det går till och med vita gäss här hemma i viken. Kram🌼

Comments are closed.