DET BÄSTA PÅ HELA SOMMAREN

.

Vet ni vad det allra allra bästa på hela låånga sommaren är? Det är när vi är samlade igen! Tror nog de allra flesta frånskilda och separerade mammor känner igen sig i det. Man fortsätter semestrandet och far runt och njuter ju en hel del men det finns alltid något som skaver lite när inte ens (alla) barn är med en. Ett ständigt litet orosfladder (smörjer de in sig, dyker de bara där de känner till botten, inte går de väl själva på kvällen, aktar de trafiken, har de flytväst?!?) och en längtan som bara växer och växer efter att tiden går. Jodå de första dagarna kan man nog tycka allt att det är lite härligt med ett lugnare tempo och mer egentid, speciellt då när man inte har “flerkullsbarn”. Att plötsligt få massor med tid för sig själv och sitt och egna intressen och det är helt normalt och okej att känna så (När man har flera barn och kullar som jag, varav en Duracell-kanin-ett-åring, ja då är det ju full rulle ändå liksom:) På vardagarna är de stora varannan helg hos sin pappa i Stockholm så när de är borta i två hela sommarveckor så längtar jag nästan ihjäl mig till slut (Trots att jag vet att de har haft det hur bra som helst på Ibiza) Men nu är de alltså här hos mig och oss och allt är precis som vanligt. Tonåriga och pepparkaksbruna och underbara och doftar liljekonvalj.

.

.

.

.

<3

.

.

.

Så nu kan jag slappna av totalt, pjuuh! 1, 2, 3 och 4 – japp alla hänger de där i vardagsrummet. Alla dessa barn som jag har gjort, det är ju ändå bra fantastiskt haha! Det bästa jag någonsin åstadkommit och mina finaste skatter<3

.

.

Ikväll blir det svenska hemlagade köttbullar med gräddsås och pressad potatis som någon önskade! Mums!

.

.

Vi ses snaart igen raringar!

.

.

KRAM

.

.

.

Rekommenderade inlägg

9 thoughts on “DET BÄSTA PÅ HELA SOMMAREN

  1. Och då, just då, passar jag på att smita in en kommentar om din planerade bukplastik. Det är en riskfylld operation om man är över 40. Och du som fixat dessa 4 underbaringar är beredd att chansa med ditt liv som deras mamma för en ful mage? Du är snygg så det räcker och blir över med bikini på. Kram oh absolut inget illa menat!

  2. Precis så som du beskriver det känner säkert de flesta av oss föräldrar. Tänker på hur barnen själva bär på. Saknaden, längtan och kanske svartsjukan de nya syskonen som får vara med mamma eller pappa hela tiden. Och så skammen för att känna så. Tror det är viktigt att prata om detta tillsammans med barnen.

Comments are closed.