I annonssamarbete med OCH ANNONSLÄNKAR FRÅN ELODIE DETAILS

NYBADAD & SÖTSAKER

.

Kvällsbadad liten Maurits sitter och kollar Vaiana och som han äskar den filmen. Jag förstår honom, jag tycker också om den för den är så söt OCH rolig!

.
 

.

Moje har en nya badcape som bara är så himla ljuvlig. Han ser ut som en liten mjuk söt snöleopardvalp där han sitter. Kommer från svenska Eloide Detail som är ett av mina absoluta favoritbarnmärken och finns här. Massa fint, smakfullt och kul finns det hos dem!

.
.
.

Liten urval av vad man finner hos Elodie: muslinfilt i underbart blomprint finns här, filt i form av en blomma finns här, doftljus med mild Lullabydoft finns här, snuttesvan finns här, liten grå ryggsäck finns här, petrolfärgad haklapp med söt krage finns här, termos med fint skogsprint (samma som på Mojes åkpåse) finns här, drybib med rosett finns här, ljuvlig haklapp i form av en blomma finns här, lyxig strollervagn som jag själv är mycket sugen på till i sommar finns här.

.

.

Ikväll är denna bloggerska helt slut! Började med en morgon då hela familjen försov sig pga av liten Maurits som tyckte det var en utmärkt idé att vara vaken mellan 01.40 och 04.37.. Sen var det plötsligt en tur till Stockholm i raketfart pga något som behövdes ordnas pronto och ja sen var det hämtning på dagis och ut på köpcentret för att inhandla dagisextrakläder och sen vanliga vardagsfixet hemma med att laga mat och tvätta och så dansklass och läxläsning osv. Ibland önskar man ju att man att man kunde dubblera sig själv. Ganska så intensivt med fyra barn i olika åldrar men självklart väldigt väldigt kul – yes jag har verkligen alla olika barnstadier samtidigt just nu:)

.

.

Nej nu ska jag minsann stänga igen mina gröna och sova här, zzzzz,,

.

Sussa så gott vänner så ses vi imorgon igen!

.
.
 
 

Rekommenderade inlägg

5 thoughts on “NYBADAD & SÖTSAKER

 1. Filmtips: Sing – finns på Viaplay! Om du vill ha lite omväxling! Bra musik också! 👍🏻 Min son älskar den (och jag med)!

 2. Mer sömn och fler timmar på dygnet det vore något, känner igen det där, olika typer av barnstadier här också, roligt med självklart tar det på krafterna. Speciellt hjärnan som blir så himla trött av att hålla koll på 10 saker samtidigt ^^
  Hoppas du får sova gott inatt =D
  http://www.livsglitter.se

 3. Vaiana har jag och barnen aldrig sett, det kanske är något att försiktigt försöka få in i deras register så vi slipper några av de filmerna som gått på repeat det senaste året (som Frost 🙂 ) Ibland blir det lite mycket av det goda… 🙂
  Dygnet hade gärna fått ha lite fler timmar här hemma också, det är ju så mycket roligt som jag vill göra men alltid så lite tid känns det som.
  /Sandra http://kojatillslott.se

 4. Härligt med en stor familj 🙂 Nu till ett helt annat ämne, nämligen er trädgård, som jag är så avis på. Du/ni har verkligen fått till balansen av struktur, tydliga sektioner och viss stramhet med yvighet, fantastisk växtlighet och böljande former. En trädgård i min smak och med massor av inspiration. Ligger en trädgårdsdesigner bakom trädgården eller har du helt lyckats få till den själv? Hoppas du kan tänka dig nya trädgårdsinlägg nu när våren närmar sig och trädgården åter hamnar mer i fokus. Har lusläst dina tidigare inlägg om just er trädgård men kan tydligen inte få nog 😉

Comments are closed.