JAG! JAG! JAG!

.

Jag har fått kritik här på bloggen om att jag knappt syns till det senaste och jag förstår den! Sorry!!! Tycker ju själv att det är absolut roligast att följa andra bloggtjejer som s y n s, blir ju så mycket mer personligt då. Och House of Philia är absolut en personlig blogg och har alltid varit – den handlar ju till största delen om m i g då ska jag väl kanske synas i den också? Skärpning på mig! Men ibland har man fullt upp med annat och så och jag är ju, som ni trogna följare vet, lite av en periodare och nu har det varit väldigt mycket familjeliv och kids här inne ett tag. Och reklam, det har jag också fått bassning för. Men den måste jag ha, det är ju en del av “jobbet”, men jag lovar er att jag tänker alltid på att det ska bli bra grejer och anstränger mig och visar bara sånt jag kan stå för. Inte tusen länkar jag bara “rafsar ihop åt er” för sakens skull! Men kvällens inlägg blir helt reklamfritt iaf med lite bilder från denna helt underbara varma vårfredag! Åh. Jag och tjejerna och Mojelito var ute på gården och myste och jag hängde årets första lakan ute på tork, mmm, SÅ ljuvligt..

.
.

.

Tror minsann jag fick lite färg på nosen idag! Trots att jag alltid är väldigt noga med  solskyddet (och var det ni också!) Var med om en lite småläskig grej tidigare i våras då min läkare tyckte en prick på ryggen såg lite misstänkt ut och att den borde undersökas närmare. Jag fick då något nytt nämligen en sk STV-utredning på hudkliniken (“snabbare utredning av misstänkt cancer i primärvården”) och jag visste inte var det var förrän jag googlade… Hu. All personal behandlade mig väldigt noga där på hud och pratade över mitt huvud i medicinska termer och jag fick en samtalssköterska ifall jag var orolig och operation inom en vecka. Gissa om hypokondrikern i mig gick i spinn..Nu visade det sig till min stora lättnad att det inte var hudcancer men man tänker extra på solens strålar när man blivit lite omskakad så där (och låter inte bara bli solen för att man inte vill bli ett gammalt russin av den:)

.
.
 

.

Finns väl inte mycket som är fräschare än just lakan som torkat ute? Kommer sova riktigt skönt inatt!

.
.

.

Så var det premiär för säsongens första “rosé på trappen” denna fredag! Sååå mysigt så man smäller av lite granna. Älskar verkligen just den här tiden.

.
 

.

Har jag visat er mina nya solisar? (Troligtvis inte eftersom jag ju aldrig syns haha;) Tokgillar dessa och har dem jämnt – de är så lagom stora och har jätteskönt glas och jag hittade dem på Midtown på Igor nere på stan (Har glömt märket men de är inga fancy-pancy iaf) Kläderna är från förra året om någon undrar och stickad tröja och sneakers är By MB och jeansen BLK DMN.

.

.

Nu ska jag gå och pussa på världens bästa man här men ha en härlig kväll vänner!

.

.

KRAM

.
.
.
 

Rekommenderade inlägg

20 thoughts on “JAG! JAG! JAG!

 1. Så lik Magdalena Graaf på andra bilden! Har också saknat dina inlägg lite extra på sistone, men blir lika glad ändå när de dyker upp !
  Och jättesnygga solisar förresten.
  KRAM

 2. Lyckliga du som kan torka lakan ute det kan inte jag pga pollenallergi då följer dom med in i sängen och jag blir snuvig hela natten.

 3. Förstår fullt ut att man inte hinner med att bli med på bild själv, men kan bara hålla med, det blir så mycket personligare när man ser personen bakom skärmen i inläggen. Följer nog också ganska många faktiskt när jag tänker efter som är med själva, men själv syns man typ aldrig i sina inlägg! Får kanske ändra på det ^^
  Ser så himla mysigt ut med ett glas på trappan och få hänga tvätten ute, längtar såååå till varmare dagar nu!
  Ha en fin lördag
  // Louise

 4. Du är så fantastiskt snygg och en klar förebild för mig vad gäller inredning, ditt sätt att vara med barnen och familjen samt hur du tar hand om dig för att du ska må bra. Tack för att du bistår med min favortiblogg.

 5. Stackars du…ditt ansikte!?!?!?! Läpparna och altt! :'( Du var så vackert några år sen, varför kan du inte “age gracefully”. Du är på snabb väg till Jocelyn Wilderstein:(

  1. Tyst, bara tyst. Blir så ledsen och uppgiven av sånt här. Varför kan inte alla bara sluta kommentera människors utseende? Vad vill du ha sagt med detta? Vad förväntar du dig för reaktion? Förklara är du snäll för jag förstår verkligen inte.
   Förstår du inte att du bara förstör och skapar dålig stämning, framför allt för Petra som så generöst delar med sig av sig själv och sitt liv, men också för oss andra som vill slippa negativitet och elaka kommentarer?

  2. Men för Guds skull, varför påpeka något sådant? Om det nu är så att Petra gör en massa ingrepp som förändrar hennes utseende, hur kan du tro att hon skulle sluta bara för att du kritiserar det? Tror du att hon bryr sig om din åsikt? Kan vi inte bara låta varandra vara och se ut som vi vill? 😢

  3. Nej men snälla sluta, förstår du hur ont dina ord gör? Usch, du gav mig ett tryck över bröstet av upprördhet. Var snäll eller försvinn.

  4. Sara du stackars idiot! Antar att du inte har så mycket att leva för och tycker faktiskt synd om dig. Bitterheten är en otäck fiende men en dag så kanske det löser sig för dig och du kan ta itu med dina problem.

  5. Skäms! Har du inget snällt att säga så var tyst. Det här är en härlig blogg och din kommentar bidrar inte till bra stämning.

 6. Stackars Sara..du måste ju ha stora problem med dig själv 🙁 säkert väldigt avundsjuk på Petra som är så snygg och inte det minsta lik Jocelyn Wilderstein..
  Väldigt roligt att se dig igen Petra 🙂

 7. Vad roligt att se dig igen, tack för det! Det var ingen kritik från min sida att du varit “osynlig”, bara en saknad. Jag förstår att annat kommer emellan i livet. Ha en fin helg.
  Kram

 8. Så roligt att se dig och du är som alltid lika snygg och stylish! Älskar verkligen brillorna, skulle så gärna vilja veta märket så jag kan copy paste 😉

  1. Samma här, skulle också gärna vilja veta märket. Supersnygga och passar dig perfekt.

 9. Tror det heter SVF (standardiserat vårdförlopp). Vilken tur att det inte var något farligt med ditt märke!
  Kram fina du!

Comments are closed.