BUNGENÄS

.

Heeej nya semestervecka!

.

Dagarna tuffar på här på öjn och nu har vi redan varit har i över två veckor! Tur att vi har lika lång tid kvar för jag vill typ aldrig åka här ifrån känns det som. Trivs på något sätt absolut bäst på Gotland, det är något med ljuset och havet här tror jag som gör en 100% avkopplad. Härligt härligt.

.

.

.

Igår var vi och firade pappa på Bungenäs! Ett mycket populärt ställe här på norra ön (Ni kan läsa info om detta Gotlandstips här) Ett gammalt kalkbrott/brukssamhälle/militärt område som nu är en magisk plats för turister att besöka och man kan även bo i området i toksnygga moderna sommarhus (ja som detta) Eftersom min pappa (och hans föräldrar) drivit framgångsrika företag inom stål och kalkindustrin i Sverige och England så passade ju denna plats ju riktigt fint på just hans födelsedag!

.

 

 

.

Jag hade på mig min nya kjol från Custommade och kände mig fin! (Top från Valerie och väska Ceannis)

.

.

.

Så mumsade jag i mig en otroligt god asiatisk lax och drack Wisby Pils utanför “Ladan” (Bungenäs restaurang) i solskenet.

.

.

 

.

Ett jättecoolt och annorlunda ställe som rekommenderas

.

.

Nu ska jag ut och springa lite här!

.

.

Ha en härlig måndag vänner!

.

KRAM

.

.

Rekommenderade inlägg

8 thoughts on “BUNGENÄS

 1. Hej i sommarvärmen! Nedrans så snygg du är! Alltid chict klädd och så snygga bilder! Man blir glad! 😃 Nu till något helt annat. En inredningsfråga; vad skulle du ha valt för tapet till din äldre tjej om hon inte hade valt vitt? Tycker väldigt mycket om tapetvalet till din lilla tjej. Själv är jag tapetälskare av stora mått och då ffa Sandberg tapeter … har två tjejer som ska få varsina rum i källaren och jag vill att det ska vara snyggt, fräscht men samtidigt väldans mysigt! De är 7 och 10 år. Tips? Idéer? Kram från mig!☀️🌸

 2. Hej Petra!

  Följer din härliga inspirerande blogg och undrar över ett recept du tidigare lagt ut på en fräsch sallad med bl.a. jordgubbar och fetaost.

  Sökt bland dina recept men hittar det inte, så hoppas du läser detta och kan ge mig lite info.

  Tack och ha en fortsatt fin sommar!

  Med vänlig hälsning, Hanna

 3. Alltså hur sugen är jag inte på Gotland??! Läser Mari Jungstedt-deckare som jag alltid gör på sommaren och så följer jag dig?! Blev förälskad i ön redan som 12-åring när jag var där med klassen en vecka efter skolavslutningen. Men inte har jag varit tillbaka, borde bli dags med en återresa såhär 24 år senare…. (omg…).
  Får bli nästa år!
  Förstår bomba med gotlandstips!

  Kram till dig!

 4. Men, din outfit passar dig perfekt. Så snygg i lite längre kjol och rockig jacka ❤️

Comments are closed.