BUNGENÄS

.

Heeej nya semestervecka!

.

Dagarna tuffar på här på öjn och nu har vi redan varit har i över två veckor! Tur att vi har lika lång tid kvar för jag vill typ aldrig åka här ifrån känns det som. Trivs på något sätt absolut bäst på Gotland, det är något med ljuset och havet här tror jag som gör en 100% avkopplad. Härligt härligt.

.

.

.

Igår var vi och firade pappa på Bungenäs! Ett mycket populärt ställe här på norra ön (Ni kan läsa info om detta Gotlandstips här) Ett gammalt kalkbrott/brukssamhälle/militärt område som nu är en magisk plats för turister att besöka och man kan även bo i området i toksnygga moderna sommarhus (ja som detta) Eftersom min pappa (och hans föräldrar) drivit framgångsrika företag inom stål och kalkindustrin i Sverige och England så passade ju denna plats ju riktigt fint på just hans födelsedag!

.

 

 

.

Jag hade på mig min nya kjol från Custommade och kände mig fin! (Top från Valerie och väska Ceannis)

.

.

.

Så mumsade jag i mig en otroligt god asiatisk lax och drack Wisby Pils utanför “Ladan” (Bungenäs restaurang) i solskenet.

.

.

 

.

Ett jättecoolt och annorlunda ställe som rekommenderas

.

.

Nu ska jag ut och springa lite här!

.

.

Ha en härlig måndag vänner!

.

KRAM

.

.

Rekommenderade inlägg

SJUK AV FÄSTING

. Inte så fräscht pics idag men det här är min mage för ett par…

JAG HJÄRTA VISBY

. Igår var vi åter i världens vackraste lilla stad! Jo det kan jag nog…

PERSPECTIVE STUDIO

. I Rute tidigare idag! . . Hallå raringar! . . Hoppas ni har det…

IGÅR BEACHEN - IDAG NÅGOT HELT ANNAT!

. Igår hade vi en alldeles ljuvlig dag här i vår lilla vik! Eller det…

ITALIENSKT PÅ GOTLAND

. Åh ännu en härlig dag här på öjn - tusen tack för den vädergudarna!…

JAG MÅR BÄTTRE NU!

. Nytt nattlinne på från DKNY som finns här. . .H Heeeej mina underbara och…

V A T T K O P P O R

. Lillebror ikväll! . . Bonsoir vänner! . . Här kommer en hälsning ifrån vår…

YES VI ÄR KVAR!

. Nyvaken liten ruffsig toddler som doftar så där sovvart, hundvalpigt och helt ljuvligt! Den…

SVERIGE VANN! LOLO ÄR HÄR!

. Kvällens älskling och kvällens middag - nygbakta lyxpizzor från Rute! Så himla goda (min…

LEVA LIVET PÅ FÅRÖ

, Bonsoir vänner! . Åh idag är det ju ingen riktig sån där tippelitop dag.…

NU HEJAR VI!

. Idag är det FOTBOLL som gäller här i huset vid havet! Sverige ska spela…

BUNGENÄS

. Heeej nya semestervecka! . Dagarna tuffar på här på öjn och nu har vi…

GLAD MIDSOMMAR!

. Jag idag! . . Kikar in en snabbis här mellan dukning och stångklädning! Bara…

MIDSOMMAR 2018

. Igår var det åter dags för min paps att hissa flaggan och kratta gården…

G L I T T E R

  . Tog ett par pics nedanför huset i kvällsljuset igår! Bara för att jag…

8 thoughts on “BUNGENÄS

 1. Hej i sommarvärmen! Nedrans så snygg du är! Alltid chict klädd och så snygga bilder! Man blir glad! 😃 Nu till något helt annat. En inredningsfråga; vad skulle du ha valt för tapet till din äldre tjej om hon inte hade valt vitt? Tycker väldigt mycket om tapetvalet till din lilla tjej. Själv är jag tapetälskare av stora mått och då ffa Sandberg tapeter … har två tjejer som ska få varsina rum i källaren och jag vill att det ska vara snyggt, fräscht men samtidigt väldans mysigt! De är 7 och 10 år. Tips? Idéer? Kram från mig!☀️🌸

 2. Hej Petra!

  Följer din härliga inspirerande blogg och undrar över ett recept du tidigare lagt ut på en fräsch sallad med bl.a. jordgubbar och fetaost.

  Sökt bland dina recept men hittar det inte, så hoppas du läser detta och kan ge mig lite info.

  Tack och ha en fortsatt fin sommar!

  Med vänlig hälsning, Hanna

 3. Alltså hur sugen är jag inte på Gotland??! Läser Mari Jungstedt-deckare som jag alltid gör på sommaren och så följer jag dig?! Blev förälskad i ön redan som 12-åring när jag var där med klassen en vecka efter skolavslutningen. Men inte har jag varit tillbaka, borde bli dags med en återresa såhär 24 år senare…. (omg…).
  Får bli nästa år!
  Förstår bomba med gotlandstips!

  Kram till dig!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *