FREDAG MED VABB

.

Krasslig två-åring här hemma i tvsoffan! (får alltid frågor när jag visar denna och soffan är från Sweef men jag minns inte vad den heter. Stor och supersjön är den iaf:)

.

.

Tingeling freedag!

.

.

Hoppas ni har det fint! Önskar aset jag kunde ge ett av mina typiska fredagspeppinlägg men här har vi det lite sisådär med den varan just idag. Jag är ju dunderförkyld och Moje är hemma och är krasslig med mig. Som tur är har han ingen feber iaf vilket är superskönt. Lite hängig och hostig och småsnorig så där. Men det är så mysigt att ha honom tassande runt här hemma som sällskap och vara sjuka ihop. Mojelito är min gullunge och bortskämda sladdkorv som kommer undan med det mesta haha (han har en fantastisk förmåga att dra ut – pilla på – dra ner det mesta) och vi äter glass och läser sagor och kollar Bollibompa (han är tokig i den där ”Drakens dans” just nu)

 

 

..

.

.

Maurits söta lite höstiga mjukisdräkt med tights och farfarströja med andtryck är ny och kommer från Minirodini. Älskar det märket. Så mysiga och kul barnkläder i bra kvalité.

.

.

Så det blir ingen shoppingtur på stan och inga fredagsblommor och framförallt inget party här hemma ikväll som planerat.. Buhu. Jag får istället ta och skriva en lång shoppinglista till H med kryagottgott och lite nya magasins och annat man önskar när man är sjuk och vill bli bortskämd och ompysslad!

.

.

Önskar er riktigt finfin supermysig fredag så ses vi ju snaart igen!

.

.

KRAM

.

.

.

 

 

Rekommenderade inlägg

8 thoughts on “FREDAG MED VABB

  1. Så gullig lilla Moje.
    Rekommenderar appen ”Readly”. Där kan man läsa svenska och utländska tidskrifter. Heminredning, trädgård, mat, skvaller etc för en liten peng per månad. Man kan installera den på flera telefoner/paddor.
    Krya på er!

  2. Verkar vara en supermysig fredag ändå, hemmamys med liten knodd och sen det gottaste man är sugen på i TV soffan. Krya på dig nu💕

Comments are closed.