SKRATTFEST

.

Sebastian Maniscalco sött poserande med dottern

..

Såg ni Reneés brygga igår kväll? Gillar verkligen det där programmet, avspänt, mysigt och ofta väldigt roligt. Så även igår med gästerna Lisa Nilsson, Per Andersson och Eric Saade Oscar Zia. Tycker Lisa verkar så skön och hon sa så enkla smarta självklara saker och tänker nog ganska lika som jag ibland – som när det gäller hur man ser på livet och dess berg och dalbanor. Ska man grotta ner sig ordentligt i problem och sånt som är jobbigt? Analysera och gå i terapi och fundera i evigheter och vara deppig och kanske tom bitter. Eller välja att se åt det ljusa hållet och ägna sig åt sånt som gör att man börjar må bra istället? Musik, film, böcker, motion, mat, shopping, natur you name it. Så mycket bättre enligt henne (och mig:)

Något jag älskar är ju just film och serier, kan helt försvinna in i riktigt bra sådana. Något annat jag älskar är att skratta. Men det gör väl kanske de flesta:) Vet inte om ni kan utläsa det här på HofP men jag avgudar roliga (småknäppa) människor, såna ni vet som är lite så där naturligt gränslösa och djärva. Alltså jag faller diirekt. Ni vet Celeste Barber på insta? (@celestebarber) Det vet ni säkert vem det är, hon har ju typ  5.4 miljoner följare. En snabb kik på hennes konto ljusar ju upp vilken grå dag som helst!

Här om kvällen tittade jag på en riktigt rolig stand up show, Stay Hungry, med Sebastian Maniscalco på Netflix Helt hysterisk kul emellanåt!

..

.

Åh Johan Glans. Poserarandes med sig själv. Finns väl ingen som ogillar honom? Jag tycker han är helt briljant på sitt lågmälda, skånska och töntiga lilla vis. (Helt olik amerikansk/italienska Sebastian) Har sin nya show på World tour of the world på köpdvd (vill seee) men hans andra World Tour of Scandinavia finns på Cmore.

.

Se dem and keep on smiling:):)

.

KRAM

.

.

.

Rekommenderade inlägg

3 thoughts on “SKRATTFEST

  1. Älskar också Renées brygga… men igår var Oscar Zia gäst- Eric Saade såg i alla fall inte jag skymten av… 😉 😉

  2. Tror det är bra att gå igenom jobbiga saker och analysera. Att älta är ngt annat. Terapi tror jag jättemycket på. Ingen är sådär ärtigt glad jämt hur gärna man än vill ge sken av det, men man kan komma till ljusare perioder av sitt liv om man bearbetar jobbiga händelser. Att trycka bort allt funkar i regel aldrig. Den bomben briserar så småningom och vem vill vara nära då?
    Jag ältade mer när jag va yngre, inte alls så idag. Men vissa saker behöver jag bearbeta på en gång. Det kan ofta vara i en monolog. Sen är det överspelat 🙂

  3. Hej Petra ! Tackar för tipset , Friends from college ! Såååå kul ! Sträcktittade och inväntar nu säsong 3 ?! Visst öppnade slutet för ytterligare avsnitt ? Ha det gott !

Comments are closed.