I annonssamarbete med WW VIKTVÄKTARNA

MITT VARFÖR

.

Här står jag och mumsar på en riktig smaskig favvolunch! Jobbar ju hemifrån nästan 90% av tiden och då gäller det att ha bra och hälsosamma rutiner när det gäller mat. Det är något jag inte alltid haft men numera verkligen ska försöka ha. Är ingen som brukar småäta ur köksskåpen eller så utan jag är ju mer en person som lätt hoppar över måltider på dagen för att sen äta ikapp och massor på kvällen pga av hunger. Inte så bra! Men! Nu har jag ju skaffat mig lite andra rutiner och det mycket tack vare WW Viktväktarna och deras smarta app. Har genom den enkelt koll på hur mycket energi jag stoppar i mig och hur mycket jag gör av med. Plus och minus liksom. Tränar regelbundet för att känna mig stark och pigg  och det är verkligen det bästa som finns. Jo ibland får jag svackor i någon månad eller två men kommer alltid igen (sen 14 år tillbaka) Jag mår bara såå bra av att det! Jag vill absolut kunna unna mig allt och lite till och klarar inte av dieter. Måste kunna ta ett glas rött eller äta en godispåse eller svälja en Maxburgare men det handlar om balansen. Lagom av allt så blir det bra och det är verkligen WW Viktväktarna. Du kan äta det du gillar men lagom mycket och lagom ofta. Inga förbud och det är det allra bästa! Lite enkel s mkidig koll på vad man äter och regelbunden motion – yes då mår jag verkligen super…

.

.

.

Den här smörgåsen m å s t e ni prova. Mums. Pocherat ägg, tomat, tunnskivad kalkon och mosad avokado på grov toast. Nej det ska inte vara jobbigt att äta nyttigt:) (Recept fann jag på Viktväktarna. La dock till Chiliexpolsion i avocadomoset)

 

..

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
MERA.

Ett pocherat ägg är lyxigt och snyggt och mumsigt och faktiskt inte alls svårt att göra. Koka upp 1 liter vatten och sänk värmen så det ”nästan kokar”. Tillsätt 2 tsk ättika och 1 tsk salt. Knäck ett ägg i en kopp. Vispa upp en virvel i det heta vattnet och häll försiktigt ner ägget i virveln. Det ska liksom fara runt i vattnet. Låt ägget vara i det sjudande vattnet i 4 minuter och ta sen upp det och lägg i en skål med kallt vatten (för att ta bort lite ättikasmak). Ta upp och låt rinna av på hushållspapper och klipp bort ev äggtrådar. Klart. Ägg är bland det bästa man kan äta tycker jag! Gott, mättande och fullt med proteiner.

.

.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

.

Här har jag WW Viktväktarsidan hemma på lapen men jag har den även i en app i mobilen och med mig överallt alltså! Som ni kanske vet så arbetar WW Viktväktarna med poäng, points, så att man har koll på dessa och hur många sådana man får i sig. Allt och då menar jag allt som kan hjälpa dig med din hälsosamma livsstil finns i appen/på hemsidan! Mängder med recept som visar points och man kan när man handlar exakt aw hur många poäng matvarorna innehåller. Antingen genom att scanna dessa (hur smidigt?) eller skriva in varans namn. Ska du istället gå på restaurang tex kan du skriva in det du är sugen på att äta och se hur många poäng just den rätten har. Allt för att på ett enkelt och otroligt smidigt sätt har koll på matintaget. Man har alltså koll på sina  Smartpointsvärden och kan se hur många points man använt under dagen.

.

.

Jag är själv inte ute efter viktminskning, det är inte därför jag använder mig av WW Viktväktarna, utan för att helt enkelt äta lite mer balanserat och bättre. Få lite hälsosammare vanor. Jag vill orka ännu mer och få ännu mer kraft till träningen! Sen om jag går ner ett kilo eller två och blir lite tightare så blir jag ju nöjd med det så klart. Jag vill få lite mer balans i vardagen helt enkelt så jag sen kan unna mig också. Det är mitt ”varför” när det gäller WW Viktväktarna och min lilla hälsoresa i höst.

.

Just nu får ni hela 50% rabatt på medlemskapet om du går in här!

.

KRAM

.

.

.

Rekommenderade inlägg

13 kommentarer till “MITT VARFÖR

  1. Annonsmarkerar ALLTID men av någon anledning så blir nu och då så att annonsmarkeringen högst upp inte fungerar och jag får göra om den. Bra att du uppmärksammar! (och jag hoppas att du även ser att det i 98% av fallen blir rätt direkt också:)

 1. Viktväktarna alltså. Tråkigt att du vill sälja på ”bloggisarna” nått sånt. Trodde du kommit längre.
  Skulle ditt ”varför” vara att äta balanserat så behöver du inte viktväktarna eller nått annat bantningsföretag.

  1. Det är ju din åsikt. En del tycker om att registrera saker i t.ex appar, det finns ju en uppsjö av verktyg för både det ena och det andra. Jag bantar inte men använder ändå Lifesum, jag tycker det är intressant och roligt att hålla koll på saker och ting och att få nya tips och idéer,
   bl.a om vad jag äter:)

   1. Är precis som du, vill inte gå ner i vikt utan bara vara hälsosam. Använder också Lifesum för att få lärdom och insikt 👌🏻

 2. Tycker Viktväktarna är bra att följa. Att lära sig äta lagom och balanserat och vad man ska välja för att hålla sig mätt och hålla blodsocker på en bra nivå. Många goda och lättlagade recept.
  Den där mackan ser såå smarrig ut🤗
  Stor kram

 3. Vill man ha koll på att äta ”balanserat” behöver man inte betala massa pengar till VV-det finns bättre gratisappar. I VV upplägg har allt som är ”nyttigt” noll points; frukt grönsaker tonfisk, ägg, kyckling etc så i teorin kan du äta dig fullt mätt på noll points. Säkert värdefullt för dem som börjar från ett osunt leverne och behöver börja från scratch och lära sig nyttig mat men för gemene man som inte behöver gå ner i vikt eller ”mäta” evt balans (vilket du ser ändå om du är viktstabil!) så är ju helt hjärndött att uppmuntra folk till VV- ännu en gång så jäkla dåligt val av reklam som bara lurar på folk något helt onödigt. OK om du var överviktig och vi fick följa din viktresa men detta är ju bara löjligt att säga till folk att du använder VV på riktigt i vardagen över tid, uppenbart att det bara är för detta inlägg. Lurendrejeri – och det ökar inte på din trovärdighet precis.

  1. Jag håller med dig Ida! Riktigt dåligt att ha denna reklam och mellan Viktväktarreklamer lägger du ut recept med en massa sockerbombbakning. Samma med hudvårdsreklamen..Ena vecka är denna helt outstanding och nästa något annat mm.

 4. Det känns inte trovärdigt att du ska göra reklam för VV, hur tänker du när du gör sådana tokiga val?

 5. Now you’ve gone too far! I get it that you make a living off of the blog and that the Chanel ear rings needs to get paid for, but to advertise for VV, so not believable even on a good day. You will not learn how to eat a balanced diet with VV as they don’t teach that, yes the have a lot of zero points food but the remaining points can be cakes and chips i.e. not a balanced diet. There are tons of apps that will track a balanced diet for you and most of them are free.
  Next time think and think again before accepting an offer to advertise on your blog.

Comments are closed.