C O A T I G A N

SAMARBETE LINDEX

.

Några av mina allra populäraste inlägg har faktiskt mina modetips från Lindex. Jo den där vanliga svenska kedjan som finns i nästan varenda stad som numera verkligen levererar. Finns många godingar att finna där om letar lite och när jag var där idag så hittade jag först en urfin blus! Ni vet en lite lagom mönstrad med modern snygg modell som sticker ut lite. Ståkrage, vida ärmar, sydda veck och lite kort modell – me like!

.

.

.

Gillar att tänka i en hel outfit när jag handlar. Så jag spanande efter en snygg byxa till blusen, tänkte lite 80-tal, och fann snabbt en lite pösig skön lyxcargobyxa i fint material. Blev SÅ bra ihop. och så ett brett bälte i midjan som markerar den!

.

.

.

Det var dock en sak jag letade efter och som jag sett på pressbild nämligen en coatigan! Coatigan är för er som inte vet det optimala höstplagget. En coat och cardigan i ett. En slags underbar soupermjuk sak man kan ha på sig både inne och ute och denna rutiga lite blanka mjuka coatiganen i grönt och blått utstrålar mys, mode och lite engelskt lyx men kostar typ 600 riksdaler! Löp och köp.

.

.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

.

En helt perrrfekt höstoutfit ju

.

.

Coatigan hittar ni här

Blusen hittar ni här

Byxor här

Skärp här

.

.

Nu ska jag fixa lite inför födelsedagsfirandet imorgon! Älskling ska ju uppvaktas extra allt och tårta och lyxfrukost ska ordnas och skatterna ska fixa sina paket (med lite hjälp:)

.

.

Ha nu en fin kväll så ses vi imorgon igen!

.

KRAM

.

.

.

Rekommenderade inlägg

4 kommentarer till “C O A T I G A N

Comments are closed.