LYXIG UPPMUNTRAN I ALLT

 1. SAMARBETE MODELIN

.

Älskar att öppna spännande tjusiga lådor och paket!

.

.

Bonsoir!

.

.

Vet ni vad mina darlings!? Jag s t r u n t a r att ge er en uppdatering från dagen idag helt enkelt för annars kommer detta bli Sveriges gnälligaste blogg!! Ska ju vara feelgood och happy tankar  som smittar här på HofP! Inte läbbiga råttor (fortfarande kvar btw om någon undrar..) och kylskåpsstrul och sjukdommar och allmän tråkmisär… Men, jag blev på bra mycket bättre och piggare humör idag när jag fick hem leverans med mina nya suupertjusiga höstboots! Så så perfekta, med en lagomklack (måste typ ha klack på alla skor, annars känner jag mig liksom lite kort haha. Är 169, 5 cm lång så inte pytte annars heller men ändå) som funkar jämt och med tidlös design och sån fantastisk kvalité. Viktigt med skor med bra kvalitén så de håller många säsonger och år. Jag brukar satsa på riktigt bra höst och vinterskor och har tex två par RM Williams tex som jag använt flitigt i säkert i 6-7 år. Sulat om en  två gånger och sköter lädret noga så håller verkligen riktigt bra skor! Dessa är dock från nya favoritmärke ATP Atelier (finns här) Jo de är dyra och tillverkade i kalvskinn i Italien men kommer säkert bli mina älsklingar i många år<3

.

.

.

Mrrraow så snygga!!

.

.

.

Inte bara skor utan lite mer hade jag beställt! Busnel är ju också ett extremt pålitligt svenskt märke med kvalité. Kläder som håller och eftersom de är i ull så andas det och behöver bara vädras. Har velat ha en camelfärgad cardigan ett tag, så höstigt och klassiskt och snyggt till svart. Under en matchande blus från Neo Noir och jag loovar att ni ska få se på i en dagens snart. Ser just nu ut som ett spöke men det kommer girls!

.

.

.

Och inte nog med det – en höstjacka i form av supersnygg blank finfin fake fur har också hittat hem till mig! Som sagt pics kommer (allt är från butiken Modelin om ni redan nu vill spana in härligheterna:)

.

.

Nu sitter jag uppkrupen i vår säng och väntar jag på H som ska komma hem med och ge rapport från föräldramötet och ge mig mat! Är vrålhungrig och det blir hämtmat igen och jag hoppas på Meze ikväll och kanske tom ett glas rött – mums (jo vi har en pyttekyl just nu, en som en underbar vän kommit över med:)

.

.

Ha nu en mysig lill-lördagkväll finigar!

.

.

KRAM

.

.

Rekommenderade inlägg

23 thoughts on “LYXIG UPPMUNTRAN I ALLT

 1. Åh, älskar ATP Atelier! Superfina de bootsen och jag gillar även deras nyaste modell Altea, sugen på dem i snakeprint. Så tidlös klassisk design på deras grejer, har också Arezzo Almond som du har och skulle vilja ha den mindre modellen Montalcino i olivgrön, så fin.
  Blusen du visar dog jag lite för, för mig jag sett det printet på en klänning från Neo Noir men en blus är mer användbar så den ska jag spana in, grymt fin.

  Krya på dig nu och ha en mysig kväll!

 2. Så fina boots, men lite kort är du inte. Medellängden i Sverige är 166 cm för kvinnor över 16 år.

 3. Maaaaj gaaad Petra..varför inte gnälla av sig lite. Det är livet. Det går upp och det går ner. Fattar inte du missat att människor är less på det perrrrrfekta livet. Ingen har det, men vi är så jävla mån om att visa upp oss! Kan du inte komma ner till verkligheten i bloggen ibland? Jag loooovar du vinner allt på det. Jag kan inte förlika mig m att allt är perfekt jämt. I feel bad about always feel good places!
  Att shoppa gör oss glada för stunden. Men inte i vårt inre. Krya på dig
  Å

 4. En liten önskan 🙂 Kan du inte göra lite mer inredningsinlägg? Kollage på snygga grejer, fina hemnetobjekt. Om du hade renoverat ett badrum idag vad hade du valt för stil o material då osv.

  Tack för en härlig blogg!

 5. Jättefina kläder! Busnel är dock inte svenskt utan ett gammalt franskt märke från början av 1900-talet 🙂

 6. Kära du, det blir inte mindre feelgood för att du visar upp dina svaga stunder, snarare tvärtom. De gör dig o dina familj mer mänsklig och lättare för oss att relatera till. Krya på dig/er och det där andra löser sig ju till slut. Kram

 7. Superfina boots! Jag undrar bara hur sulan ser ut?
  Många italienska skor är fantastiskt fina men sulorna är ofta så hala vilket alltid innebär att jag måste klacka om dem.

 8. Önskar oxå se mer inredning på bloggen, liksom lite mer som bloggen var förr. Om jag får lov att önska. Krya på er.

 9. Är oxå trött på bloggen och saknar inläggen om inredning, kunde vara kul med mer sådant alltså en bra mix.
  Jag saknar ochså lite mer classy kläder inte bara ellos,gina och lindex

 10. Håller med! bloggen har börjat bli tråkig och för mycket yta och samarbeten med ”falsk reklam” …dom flesta bloggar och insta börjar sakna fantasi och ger bara reklam för olika samarbeten…känns som det är på väg att dö ut

 11. Hoppas ni börjar må bättre o att det har löst sig med kylen. Vill oxå önska mer av dina inredningsbilder o inspo inför hösten!! Trevlig helg

 12. Då går jag motvalls som tycker din blogg är mycket bättre nu än förut. Inte lika stressande, hetsande shopping, att inredningen ska göras om hela tiden. Jag blir lugn och glad att se att du är nöjd med ditt vackra hem. Det ligger i tiden att kunna nöja sig och inte ständigt byta ut sakerna. Eftersom kedjorna har sååå många fina kläder nu förtiden, som är så likvärdiga de onödigt dyra plaggen, känns det bra att du tipsar mer om det. Allt är lagom, du varvar även med dyrare plagg. Jag tycker absolut inte du har så himla mkt reklam. När du har det är inlägget tillägnat det, så det blir tydligt. Tycker mycket sämre om bloggar som försöker göra ett inlägg som ett icke sponsrat privat, men fullt av inflikade annonslänkar. Tycker du ska fortsätta som du gör! =)

 13. Hur du än gör, så är inte alla nöjda. Man kan uttrycka önskemål på ett respektfullt sätt eller tvärtom, det ser vi tydliga exempel på i kommentarerna. Bloggen är din, och du styr. Personligen tycker jag du gör det oerhört proffsigt och outtröttligt, fortsätt med det! Du äger bloggen och vi läser om/när vi gillar den. Simple as that!

 14. Håller med Maja ovan, jag tycker också att bloggen är mycket bättre nu. Att hela tiden köpa ny inredning känns så otrendigt. Tycker också om att du varvar lite dyrare kläder med guldkorn från kedjorna! Reklam och samarbeten är perfekt avvägda enligt min smak. Hoppas du och familjen kryar på er.

 15. Tänkte jag med: Busnel är väl inte svenskt? Men JO! Googlade in mig på Busnels sida och minsann om inte Louise Falkenberg köpte upp det i 2009 (mamma Anita hade haft agenturen innan). Så nu lärde jag mig nåt nytt. Trevlig helg!

Comments are closed.