VARDAGEN MED WW VIKTVÄKTARNA

SAMARBETE WW VIKTVÄKTARNA

.

Ovan: Jag och Maurits sitter i matsalen efter hämtning på föris och funderar på vad vi ska äta till middag! Jag är ju medlem hos WW ViktVäktarna sedan några månader tillbaka och jag måste verkligen tipsa om deras smarta poängsystem och app och rejäla receptsamling. Det är verkligen lätt att hitta att nya maträtter i appen som är både bra och mumsiga! Alla recept är poängsatta så det är typ busenkelt att hitta nyttig mat som passar vid alla tillfällen.

.

.

.

När man är med i WW ViktVäktarna så har man sina dagliga points och så får man använda bara dem när man ska äta helt enkelt. Jag var här ute efter något med kyckling och fastnade för Limemarinerade kycklingsspett och gurksallad, mmm. Väldigt lite points men härliga asiatiska smaker. Det gillas!

.

.

.

Så iväg till affären för att handla middag och frukost med prinsen! I appen finns även en streckkodläsare som bara är så otroligt smidig. Du skannar helt enkelt dina varor i mobilen och kan direkt se hur många points de innehåller per dl/msk/portion eller bit eller skiva osv. Man har på så sätt verkligen stenkoll på points och vad man köper.

.

.

Som jag berättat tidigare så är jag med i WW ViktVäktarna för att må lite bättre och ha lite bättre koll på vad jag/vi stoppar i mig/oss. Handlar inte om några kilon direkt eller viktnedgång och så utan för mig är det mer känslan av att bli piggare och friskare och orka ännu mer som just WW ViktVäktarna ger. Den orken behövs när man är aktiv fyrabarnsmamma! Må bra inifrån och ut helt enkelt.

.

WW Viktväktarna har verkligen fått upp ögonen på mig när det gäller vad som faktiskt är nyttigt och vads om är bra. Har tex varit inne på alldeles för feta produkter länge och ätit för stora portioner så där har det blivit en riktigt ögonöppnare…

.

Om du också vill prova på WW ViktVäktarna kan du göra det nu i 2 veckor GRATIS. Gå bara in här och signa upp dig och kör igång du med!!

.

.

KRAM
.

.

.

 

Rekommenderade inlägg

25 kommentarer till “VARDAGEN MED WW VIKTVÄKTARNA

 1. WW är bra på många sätt, man blir medveten om vad man stoppar i sig! Lycka till och vad härligt med en hjälpande liten hand i affären🤗
  Kram

 2. Förstår helt receptinspirationen, den behöver man alltid, men att räkna points…no thanks. Känns som upplagt för en ätstörning. Tror mer på att äta av allt och lagom och sen motion 🙂 sunt förnuft typ 😉 förbud gör mig deppig..

 3. Jag har provat och Viktväktarna är bra, man blir medveten om vad man stoppar i sig. Recepten är sådär tycker jag men Det är ju en smaksak 😂. Mvh Åsa

 4. Du går alltså i affären med ditt barn. Han håller i en vara och du frågar: ”Hur många points är det här, då?”
  Du kan kalla det hälsa, välmående, ”att ha koll” eller vad du vill, men om du inte förstår hur otroligt destruktivt och osunt det är så blir jag riktigt, riktigt orolig. Jag slutar följa dig nu.

  1. Jag är tyvärr benägen att hålla med C.
   Och detta av egen erfarenhet.
   Jag satt fast i anorexia och bullemi i 12 aktiva år. Jag skriver aktiva då det var de värsta åren, troligen startade det smått innan.
   Jag hade en mor som kämpade med viktväktarna från tidigt 80 tal. Vi barn hade då detta runt oss, även om vi inte inkluderades i det.
   Att du Petra gör detta med Viktväktarna för din egen skull kan ingen klandra eller klanka på, det är ditt fria val.
   Men när du involverar barnen, då blir det absurt. Och osunt.
   Oavsett hur gulligt det visas eller är.
   De flesta människor har en tro om att Ätstörningar hör till de unga, att det drabbar tonåringen, eller den unga vuxna.
   Jag tror att det är fler +40 som är drabbade eller som har ett osunt förhållande till mat.
   Att då lite käckt inkludera barnen upprör såklart. Dina barn har samma ålder som mina, jag har fyra flickor, och min största rädsla är att de skall drabbas utav sjukdomen, jag skulle aldrig, och kommer aldrig, på något sätt påpeka eller inkludera dom i den här mathetsen som blir resultatet.
   När man tom räknar points i frukt.
   Jag klandrar inte för dina samarbeten, de är du fri att välja efter vad du vill stå för, men håll barnen utanför när det handlar om saker som kan ge fasansfulla konsekvenser som är svåra att bryta.
   Kram Maja

   1. Herregud nu får väl folk ge sig! Hon vill ju förmedla att man ska ha koll vad man stoppar i sig så man håller sig frisk och pigg! Inte bli sjuk!!

    ”Som jag berättat tidigare så är jag med i WW ViktVäktarna för att må lite bättre och ha lite bättre koll på vad jag/vi stoppar i mig/oss. Handlar inte om några kilon direkt eller viktnedgång och så utan för mig är det mer känslan av att bli piggare och friskare och orka ännu mer som just WW ViktVäktarna ger. Den orken behövs när man är aktiv fyrabarnsmamma! Må bra inifrån och ut helt enkelt”

    Ger hon bullar till barnen, ja då vill hon ge ungarna diabetes och nu vill hon tydligen ge dom anorexia… Snälla människor, lääääääs texten ett par ggr istället!!!

    Heja dig Petra!

    1. Du kan väl ge dig istället, Angelica? Sprid gärna inte okunskapen om att barn kan få Diabetes av att äta onyttigt!!

     1. För mycket onyttig mat i kombination med brist på motion ökar risken för övervikt, vilket i sin tur ökar risken för insulinresistens och bla typ 2-diabetes. Samt att det är ärftligt…

   2. Moje är 3 år. 3 ynka år och han förstår inte ett smack om vare sig kalorier, fett, viktväktare eller points. Filmen var bara på kul, ett skämt med glimten i ögat. Hoppas verkligen de flesta förstår det? Jag drev också när han gick i affären och sa blä till det mesta och när jag räknade pointsen på en chokladask. Man måste visst vara övertydlig vid skoj och skriva ut när man försöker vara rolig.

    Min son räknade antal frukter i fruktdisken inte points (men givetvis inte) och det var alltså bara jag som ville vara lite kul (Bland det roligast sketcherna jag vet är btw när Tiffany Persson är hos Viktväktarna. Googla det:). Vi har absolut inget osunt förhållande till mat kan jag tillägga och jag pratar aldrig om min vikt någonsin hemma.

    Som jag skrev är detta för mig ett sätt att äta bättre och inte alls för att vithetsa mig eller mina barn eller någon annan. Jag uppskattar verkligen WW´s sätt att poängsätta maten så att man har en tydlig koll på vad man egentligen stoppar i sig.

    Kram

 5. Bra att äta mer hälsosamt men jag tror inte på att räkna points mitt framför ögonen på ett barn, vare sig det är litet eller i tonåren 🤔

 6. Nu har du gått för långt, Petra. Jag förstår mig inte på dig alls längre. Allt för att få så många samarbeten som möjligt. Du är en mycket dålig förebild för många. Utseendefixerad till tusen. Fy sjutton vad ledsen jag blir. Stackars dina barn!!!

  1. Vet inte om jag vågar kommentera längre för jag får ju skit om jag har en åsikt. När det gäller Viktväktarna så har deras koncept hjälpt min mamma att komma ner i vikt MEN hon hade stl XXL och dåliga knän. Att ha stl S och springa och räkna points är inte trovärdigt. Att äta sunt oavsett vikt och storlek är något helt annat men det kan man göra utan hysteri med points. Lägg ner detta samarbete det är nästan lite skrattretande samtidigt som det också är skrämmande med tanke på kroppsfixering och utseende fixering som är överlag i dag speciellt hos tonåringar

   1. Gör oss en tjänst och sluta kommentera, du drar ner stämningen med dina kommentarer. Du har ALDRIG något trevligt att säga. Förstår inte hur du orkar reta dig så mycket på Petra, du verket vara oense med henne om allt. Kan du vara snäll och svara på två frågor: 1. Varför fortsätter du läsa? 2. Om Petra hade ingått i din umgängeskrets, hade du sagt alla de här otroligt negativa sakerna rakt ut till henne?

 7. Jag är så tacksam över att jag testade viktväktarna sist du hade ett samarbete med dem. Jag hade efter 1 år fortfarande 14 gravidkilon kvar att gå ner. Nu, efter några månader har det mer än halverats. Jag trodde att jag hade koll på hur man skulle äta men när jag började använda appen fick jag en helt ny insikt när det kommer till vad jag stoppar i mig. Nu har jag slappat i två månader och ätit vad jag vill men i oktober ska jag ta tag i de sista överflödiga kilona för att komma tillbaka till vikten jag hade innan graviditeten. Stort tack för att du tipsade om WW!

 8. Petra, tycker du skriver dina inlägg med humor och glimten i ögat! Synd att man måste värdera allt och hitta fel och brister. Bloggen är valfri att läsa för oss alla. Förknippar inte detta alls med kroppshets eller bantningspropaganda, och så klart vet inte Mojje vad Points är! Det finns barn som far illa på riktigt runt omkring oss.
  Mycket roligare att läsa positiva kommentarer än fingervisningar om stavfel, hur barnen är klädda eller drillade med lyx, vilka behandlingar du gör eller hur du uttrycker dig överhuvudtaget. Jag har följt dig i 10 år och håller inte alltid med om allt men det kan man hålla för sig själv, vad ger var och en rätt att klanka ner och nedvärdera en bloggare som delar med sig av sitt liv och erfarenheter. Ledsamt tycker jag.
  Stor kram

 9. Det där samarbetet är ungefär lika trovärdigt som det nya med ellos; som om du skulle ha på dig kläder därifrån?? Skulle inte tro det va.

  Lina

 10. Hej, detta är ett gammalt inlägg en det har verkligen bekymrat mig. Det är väldigt oetisk typ av reklam att använda sig av en smal person för att sälja viktminskning. Den säger nämligen att bara för att du är smal eller normalviktig dvs bmi mellan ca 20-27, så ska du inte tro att du kan lita på dina mättnadskänslor eller tro att du vet vad man bör äta eller till och med tro att du duger. Inte ens smala Petra klarar sig utan viktväktarna, hur ska du då klara dig. Detta är inte kritik mot dig Petra utan mot viktväktarna som använder sig av denna metod.

Comments are closed.