TYRKISK PEBER SOM GLASS

.

Lill-lördagsmyset idag! Nya magasins från Pressbyrån på soffbordet och hel bytta med glass bara till m o i (nä jag åt inte upp allt, bara nästan:) Vanlig vardagslyx mina söta läsare ska man inte underskatta! Och jag måste erkänna att jag är riktigt bra på just det. Har ni förresten testat denna sprillans nya Fazerglass btw? Mmmm. Jag är inget glassmonster själv men just saltlakritsglass (och saltlakritsströssel) döör jag för. Bästa bästa kombon om den är bra och denna glass var hur GOD som helst! Den AB solut bästa saltlakritsglassen jag smakat någonsin faktiskt, mjuk och len och gräddig och med små flarn i som gör den krispig också. Löp och köp om ni gillar samma som jag bloggisar

.

.

.

Annars har denna onsdag varit typ kaotisk då jag trodde att det var tisdag idag istället och att mina två deadlines denna vecka var huur lugna som helst och att det plötsligt inte skulle vara plats för en lunchkonsert mitt i allt osv… Pjuuh. Men nu är det soft igen och saker är i box och jag kan andas ut. Sitter nu här och planerar lite höstlovskul för barnen, har precis bokat ett mysigt hotell i ett par dagar och så några restaurangbesök och planerar lite museum. Det är faktiskt en väldigt bra sak med att bo just här i vår Småstad (eller ja det är ju Västerås men det vet väl de flesta av er) att det är nära till allt (eller lika långt från då:) Vi bor ju ganska mitt i landet och har 10 mil till Stockholm och hyfsat avstånd till ex Göteborg och södra fjällen och ok sträcka till Skåne och norr osv. Finns ju en  hel del andra bra anledningar att bo just här också så klart men Västerås är liksom praktiskt geografiskt. Skulle jag någonsin flytta härifrån så är det nog faktiskt till Visby i så fall (långt bort från det mesta men vackraste stället i världen ÄVEN off season)

..

.

Ha nu en. fab kväll vänner och passa på att njuta lite extra av den! God mat och bra musik och så massa love. Pussa lite extra på era goingar<3

.

.

KRAM

.

.

.

Rekommenderade inlägg

11 kommentarer till “TYRKISK PEBER SOM GLASS

  1. Vi bor också mitt i landet (i er grann-kommun Eskilstuna), älskar Visby med landställe på nordöstra Gotland 😍 Lakritsälskare dessutom så tack för tips!
    Ha en fortsatt fin vecka! 🤗

  2. Verkar god! Annars älskar jag Dr. Oetkers saltlakritsströssel på gammaldags grädd vaniljglass.

  3. Nu måste jag ju bara skriva: Klart att den är god – den är ju finsk! 😉 Men i ärlighetens namn så har vi i Finland salmiack (salt laktris) som är i särklass den godaste som finns. Sen finns det massor av andra saker jag önskar vi hade som ni har, men den här gången kändes det lite roligt att se ”gamla Fazer” på bild.

  4. Hej Petra, min fråga har absolut inget med lakrits att göra. Du gjorde en semmelpaj i feb och använde en sk rysk tyll. Nu har jag googlat o googlat men kan inte hitta den någonstans🥺 Snälla hjälp! Vill också ha mjukglass vågig grädde. 🤗

  5. Låter supergott! Men en helt annan fråga; din färg hop greige, du har pastellfärger till den men blir den fin ihop både med en grå el beigefärgad möbel? Den är jättefin uppmålad på prov, blir bara lite osäker över den nyansen ihop m grått, brunt beige och hur den kan te sig. Har så svårt bestämma mig för EN greige ljus ton! Fönster åt öster.. har du nåt tips?

Comments are closed.