HAPPY 1:A ADVENT ALLA

.

Frukosten är serverad!

.

.

 

Imorse dukade jag fram julporslinet (Från Kähler – såå charmigt tycker jag) och godsaker i matsalen! Tände en brasa och la fram julskinka, vörtbröd, senap, frallor, äggröra, smörgåspålägg, mandarinjuice, varm choklad och julgröt..

.

.

.

Bea är det av barnen som alltid för tända första ljuset i adventsljusstaken<3

.

.

Heeeej soliga adventssöndag!

.

.

Vilken morgon! Man blir ju bara så överlycklig av snön och soolen och ljuset!!! Känner att jag fick värsta B-vitaminkicken (eller är det D??) när jag gick ute en pw efter vattnet imorse. Var bara så otroligt vacker efter Mälarens strand och jag har sagt det förr men det är bland det bästa med att bo där vi bor, att det bara tar mig ett par minuter och gå ner till sjön. Kom tillbaka rosig och superpepp för att sätta igång med adventsmyset! Men först öppnade vi adventskalendrar och kikade vi på julkalendern ihop och både Beatrice och Maurits tycker den var suuperbra.

.

Idag står utflykt och pulkaåkning bla på schemat! Så blir det liten godsifixande efter det, är så sugen på att göra lite choklad och lakritskolor:)

.

.

Kikar in till er om stund igen men ha en riktigt härlig dag nu!

.

.

KRAM

.

.

.

Rekommenderade inlägg

1 kommentar till “HAPPY 1:A ADVENT ALLA

Comments are closed.