HÄR MYSER JAG HELST

SAMARBETE SWEEF

.

Länge sen jag bjöd på pics ifrån tvrummet/allrummet en trappa upp! Där har vi våra stora mulliga Sweefsoffa som kan vara bland det skönaste man kan sitta i. Den är SÅ djup och go och har dynor i riktigt dun. Som ni ser så har den ett nytt överdrag i linne som är perfect match med väggfärgen faktiskt. Rekommenderas – bekväm och rymlig soffa till litet pris (Soffan heter Valen XL och finns här)

.

.

.

Här hänger min familj mest! Pga extremt mysigt ställe. Lite högt upp så där med fönsternisch men ändå lite ombonat med snedtaket och platsbyggda hyllan. Stor mjuk matta att leka och busa och kramas på och inget soffbord som som ni ser. Behöver vi ett litet bord för godsaksbrickan på kvällarna osv så plockar vi fram det. Eller sitter på mattan och picknickar ihop (mystips)

.

.

.

Yes husets ”mitt” är detta! Härifrån kommer man till alla sovrum utom Trulle (Han ligger låångt borta nere bredvid matsalen) och husets trapp och badrummet. För som undrar nu kanske över färgen på väggarna så är det Nordsjös färg HoP Greige som jag själv brutit fram efter mycket om och men för några år sedan. Den blev faktiskt görbra tycker jag själv och är en riktigt populär kulör hos Nordjsö. Funkar med både grått och linnefärg som ni ser! Ett annat tips – ni kanske har sett Melimelis nya urfina prickiga linnesoffa? (Petra Tungården har den) Man kan ju bara köpa ett par prickiga kuddar därifrån också:)

.

.

Idag har jag haft migrän igen och jag blir tokig så segt det ääär. Men har nu tagit tre doser Zomig Nasal och börjar piggna på mig äntligen! Nu ska jag packa väskorna här för imorgon bär det som sagt iväg norrut! Men först en lördagskväll extra mysdeluxe i rummet på bilderna ovan!

.

.

KRAM

.

.

.

Rekommenderade inlägg

9 kommentarer till “HÄR MYSER JAG HELST

 1. Vill bara tipsa om magnesiumtillskott om du inte redan äter det? Vad jag förstått så är det väldigt vanligt med just magnesiumbrist i dagens läge. Tillskottet kan både bota och lindra huvudvärk och migrän mm. Googla på det så hittar du. Krya på dig!!

  1. Hej där! Undrar om du vet vilken färg det är på denna soffan? De har 3 olika typer av tyger och olika färger på hemsidan så det skulle underlätta. Såå fint till grått! Tack på förhand! /

 2. Riktigt fint med nya klädseln, så mjuk och fin ton och soffan ser döskön ut verkligen.
  Vi har soffan Luca från Melimeli i färgen offwhite, men den är mer åt det linnebeiga som din. Älskar.

  Ha en fortsatt fin kväll snygging!

 3. Nej, inget dun för mej. Misshandel av fåglar vill jag inte vara delaktig i. Det finns så mycket bra material av annat slag.
  Hoppas huvudvärken försvinner innan ni ger er iväg

 4. Du bara måste ordna zomig tabletter. När du känner av att migränen är på g så tar du en och efter en stunds vila eller dusch så klarar man av att genomföra dagen på ett ”lagom” bra sätt.

 5. Läser ofta din blogg men kommenterar inte så ofta. Jag hade själv migrän jätteofta. Var hos läkare, sjukgymnast osv. Fick ställa in saker och vågade inte planera pga huvudvärken. Åt tabletter flera ggr/vecka. Sen visade det sig att jag hade högt blodtryck. Varför hade ingen läkare kollat det? Jag var i din ålder och ingen trodde det var det. Sen jag började med medicinen för det har jag inte haft ont i huvudet eller tagit en endaste tablett. Helt fantastiskt!
  Men du har säkert kollat ditt blodtryck? Hoppas du blir bättre och tack för en bra blogg!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *