UNDERBART I BACKEN

.

Idag har vi varit i backen! Och vilket underbart underlag det var för att åka skidor, så där alldeles mjukt och härligt och lagom med folk i liftarna. Och Moje var ju Så söt i sin nya tuffa skidoutfit och han åkte faktiskt 4 åk! Ett åk mellan mina ben och tre mellan pappas i barnbacken. Jättefina lite lagom branta barnbackar har de vid Soltorget i Stöten

.

.

.

Och vad fick han syn på där? Jo Vaargy! Hurra Moje krama maskoten! Hur lycklig som helst.

.

.

.

Sen blev det plötsligt lite tråkigt och segt med utförsåkning så då fick vi gå iväg till närmsta restaurang vid backen och äta hamburgare istället:)

.

.

.

I Stöten finns Sälenfjällens längsta lift och längsta backar och här var vi, Bea och jag, uppe på toppen och det var så fint och så där lite trolskt och dimmigt idag! Så KUL att hon kan åka så bra nu gumman. Jag började själv åka i 3-års åldern och sen så tog pappa med oss, jag och mina bröder, varje vinter upp till fjällen eller ner till alperna. Varje år tills vi blev vuxna:) S å roligt vi hade och allt var lite vildare och busigare när inte mamma var med också (hon hatar typ utförsåkning) Flera turer till Åre och så Lofsdalen och Riksgränsen och ner till Österrike och Frankrike var vi och det var massa god mat och låånga dagar i backen. Kan sakna Alperna massor, något så himla härligt att vara där nere… Men Stöten duger bra det med och är s å barnvänligt:)

.

.

.

Min stil i backen var; jacka från Woolrich, skidbyxor från Peak Performance och handskar Colmar. Fast jag tappade en handske i backen idag så om du är här och hittar en svart Colmarvante så är det min:)

.

.

Nu ska vi strax äta på hotellet här igen! Ska bara ta en varm dusch först för jag är så där rosig och lite frusen fortfarande, trots att H serverat mig ett glas rött från baren. Åt en galet god plankstek igår (fast det tog en himla tid att vänta på maten – hur länge tycker ni man kan vänta utan att det är ”onormalt” egentligen? Man bara sitter där och väntar och väntar och kikar efter servitören och känner sig hungrig och dum.) Jo det kan hända att jag tar en planka till idag med och de lovar att den kommer i tid! (Jepp tokig i Plankstek. Mumsmums:)

.

.

Men vi ses imorgon igen sweeties!

.

KRAM

.

.

.

4 kommentarer till “UNDERBART I BACKEN

  1. Duktig kille och vilken lycka att få träffa Vargy! Snygg outfit på mamman också⭐️Så rätt💕
    Kram

  2. Så fin ski outfit! Kan jeg spørre hvilken modell buksen og jakken fra Peak Performance og Woolrich er? Fortsatt god ferie.

    1. Tack! Byxan från Peak heter Stretch Ski Pant och Woolrichjackan heter Alquippa Puffy.

      Kraaam

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg