PERSPEKTIV

 

SAMARBETE MODELIN

.

Lite pics nere från hamnen idag! Såå fint alltid där nere och när bilderna togs var det en så magisk vacker solnedgång. Ser nästan ut som jag står vid vattnet i typ Palma en sommarkväll (minus kylan då)

.

.

Hej raringar!

.

.

Förlåt för min dåliga uppdatering men jag har verkligen inte varit mig själv här. Tusen tack för allt pepp finingar, så många bra tips. Idag har jag pratat med min fantastiska läkarvän och det finns ju mediciner som hjälp vid PMS och det är ett mycket vanligt kvinnoproblem. Så det ska jag också ha. Något annat som hände senare idag var att jag fick ett fruktansvärt besked som fick all min personliga uschlighet och PMS att försvinna helt. Det finns obeskrivligt tragiska saker som bara plötsligt händer som man inte kan förutse eller alls förstå (det är inte jag är som är drabbad utan de jag älskar) Man ska inte gnälla över onödiga bagateller. Man ska njuta livet och vara så tacksam över allt man får uppleva och de kära nära man har

...

.

.

Jacka/Overshirt här  (jag har XS) och top under här och sneakers här

.

.

Nu ska jag ta vara på kvällen och krama alla här hemma extra hårt och så ska jag baka en tårta för imorgon är det Kärlekens dag och den ska vi fira så klart<3

.

.

Ha nu en härlig kväll söta vänner!

.

KRAM

.

.

.

 

Rekommenderade inlägg

7 kommentarer till “PERSPEKTIV

 1. Ja så är det. Ingenting, absolut ingenting, betyder något om inte de närmaste och man själv har hälsan. Allt annat blir oväsentligt! Hoppas verkligen att allt ordnar sig för dig och dina närmaste.

 2. Ja, livet är skört och vi tar mycket för givet. Men man måste få må dåligt ibland också. Det kommer alltid finnas människor som har det värre, eller går igenom ngt fruktansvärt.
  Att trycka undan sitt egna dåliga mående för att ngn har det värre tror jag inte är bra alls. Vi får plats allihop.
  Hoppas du kan finnas för dem de drabbats och att du får en medicin som hjälper.
  Mvh Åsa

 3. Hej!!
  Du skrev ett inlägg för ett tag sen med rubriken ”MIN DANSKA SAMLING”. I inlägget pratade du lite om att det fanns vissa saker du kanske hade velat byta ut vid en eventuell flytt. Jag har följt din blogg länge och det känns verkligen som om du har en väldigt genomtänkt och klassisk stil som håller över tid, men OM du fick drömma lite, vad hade du velat byta ut samt finns det något i inrednings/möbelvärlden du gillar/inte gillar idag. Om du hade renoverat, hade din stil ändrats på något sätt? Hade varit så kul att läsa om dina tankar kring detta!
  Stor kram!

Comments are closed.